Irina Arsenijević i Ivana Bogićević – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Saša Popović je rekao da je Milijeva takmičarka ozbljno iznenadila, dok je za Ivanu rekao da je jedno od njenih slabijih izdanja i da ga mnogo podseća na Jelenu Karleušu sa početka karijere, na šta je diva odgovorila da nije bila tako dobra riba u to vreme.

Kada se povela polemika o Jeleninim počecima, ona je rekla da je na sve načine pokušavala da skrene pažnju na sebe, najčešće oblačenjem, što je i Ivana u ovom slučaju uradila.

-Slušala sam te na probi i bila si mnogo bolja, imaš sreče što ćeš u baražu pevati drugu pesmu žao mi je što dozvolite da vas trema pojede- obratila se Snežana Anonoj kandidatkinji, na šta je ona odgovorila- Mene ne ubije trema mene ubije adrenalin.

-Ima nešto u tvom pogedu, ima nešto u tvom stavu, toj tvojoj želji da izgledaš drugačije i prepoznatljivo da se potrudiš od glave do pete možda i da preteraš ali imaš taj scenski izraz što ja nagrađujem ima nešto u tebi neke magije. Ti mene podsećaš kao da si došla iz Gospodara Prstenova kao vilenjak i ja ću tebe zapamtiti- uputila je Karleuša Ivani, a onda se obatila Irini

-Ti si strašna pevačica, ali molim te od večeras izvadi se iz zvezdica i po stajligu i ponašanju i kosici i čizmicama sad više nisi bejbi sada idemo u ozbiljniju ligu.

Tokom priče o promeni imidža prve kandidatkinje Jelena je napala Bosanca kako za čoveka koji je zastareo i van trenda to totalno nebitna stvar, a onda je Bosanac prebacio loptu na temu društvenih mreža pokušavajući da se odbrani kako je u trendu.

– Popoviću, neverovatno je da nisi ispratio da je Jelenu na Instagramu zapratila svetska reperka Lil Kim- isprčao je Bosanac na šta se Mili nadovezao rekavši da lično poznaje reperku.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,