Ensar Hodžić i Melisa Alihodžić – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli


i – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli

Iako su oboje pokušali da daju svoj maksimum, neiskustvo u takmičenju koštalo ih je i baraža i kritike žirija.

– Melisa ima prednost u ovom duelu jer je bila bolja – rekla je Viki nakon duela, pa upitala Ensara da li zna gde je došao, na šta je on odgovorio u takmičenje.

– Pa što se tako ne ponašaš? Ti kao da si došao onako, kao da pevaš pred odgledalom – konstatovala je, na šta je Karleuša odgovorila da bi i to radila sa više žara nego on.

Marija Šerifović složila se da Ensar zna da peva, ali je delila mišljenje sa Viki da nije svestan da je u najpopularnijem takmičenju.

– Treba ti ozbiljan mentor koji će da ti pokaže gde si došao, kako da stojiš na sceni, a ne kao neka violina- rekla je Marija i dodala da su oba takmičara promašila sve – od držanja na sceni, pa sve do stajlinga. Posebnu zamerku imala je za Melisu i dizajnersku haljinu koju joj je odabrala JK.

– Melisa je jedna smerna devojka, devojčica koja ne može još uvek da ponese ovakvu haljinu. Ja bih se snašla bolje od nje – dodala je, a takmičarka je rekla da je haljina odlična i da joj se dopada.

Bosanac je imao kratko izlaganje, prvi nastup ocenio je kao mlak, dok je za drugu takmičarku rekao da je pevački bila loša.

– Glasao sam za tebe samo zbog pritiska, ali pevački onako. Suviše si mlada za tu haljinu jer tvoja ramena ne mogu to da nose, izgledaš malo uštinuto – rekao je Boske za Melisu, dok je Snežana dodala da ništa nije bilo dovoljno za peti krug.

Đorđe je otkrio da je samo zbog energije glasao za Melisu, dok je njena mentorka Karleuša imala poduže izlaganje na račun držanja oba takmičara.

– Predsednici svih država imaju posebne mentore koji ih uče govoru tela, gestikulaciji, držanju koji se čita, sluša i gleda i koje nešto govori. To je ekstremno bitno u javnom nastupu. Ensare, tvoj govor tela je bio strašan, to nije bilo ni za kupatilo. Ne možeš da kolutaš očima, tvoj stav večeras pokazuje da si slab, samo da si se ispravio, tvoj dobar glas bi to pratio i to bi bio savršen paket. Melisa, sve vreme sam ti govorila da držiš ramena unazad. Imaš predivnu haljinu, izgledaš kao milion dolara, a na kraju sam morala da vičem “Budi JK”. Zvezda treba da izgleda, da peva i da se ponaša – zaključila je Melisina mentorka.

izvor: grand