Elena Milenkovska i Marko Petković – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Od Elene ste čuli dva velika hita poput “Ginem” grupe Magazin i “Taj život moje” Ane Bekute, a Marko je otpevao Luisovu pesmu “Moj život je moje blago” i “Nju ne zaboravljam” Amadeus benda.

Marko je dobio 5 glasova dok je Elena osvojila 4.

– Kandidat broj jedan bio je jako loš, ali čujem da u tvom glasu postoji nešto što tvom producentu može doneti makar jedan promil slave, koju on priželjkuje. Dao sam glas da pokušaša još jednom u sledećem krugu, ako sad prođeš – rekao je Bosanac Eleni.

Ana je rekla Eleni da se mnogo prolepšala od porođaja, ali da je stegnuta na sceni jako, iako je pevanje bilo dobro,a Marku je rekla – Mnogo si mi se svideo u drugoj pesmi, lepo, nadahnuto, sa tim šeširom.

Tada su svi počeli da komentarišu njegov izgled, pohvalivši mu stajling, pa se Saša nadovezao – Što se Bosanca tiče, on je ostao u kamenom dobu, šta on zna, ti si pravi tu.

– Kad biste vi znali koliko ne znate, bilo bi vam lako – rekao je Bosanac.

Marija Šerifović nije glasala ni za koga jer, po njenim rečima, nije to bilo to i nije mogla da da svoj glas.

Karleuša je delila mišljsnje sa Bosancem kada je u pitanju Elena, smatrajući da mentor nije umeo sa njom da prirpemi nastup, a Mili je na to odgovorio – Daj, ne lupajte više, devojka je raznela bre. Predivna energija i prva i druga pesma. Savršena je bila!

Na ovo Bosanac nije mogao ostati ravnodušan pa je uzvratio – Prvo Mili, upristoji se malo, razgovaraš sa damom. Uprostoji se, te mangupske fore sa ulice nemoj ovde. Nemoj da si nepristojan. Imaš damu pred sobom sa kojom pokušavaš da razgovaraš, sram te bilo!

– Elena, nateraj mentora da se malo više posveti tebi, a ne lakiranju noktiju, a ti Marko si zaslužio da imaš svih šest glasova – istakla je JK.

zvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , ,