Edis Agić – Kad suze progovore i Ništa (20. 11.) – deseta emisija


– Kad suze progovore i Ništa (20. 11.) – deseta emisija

Iako je dobio svega 3 glasa, ovaj mladi takmičar je, nakon izvođenja pesama “Kad suze progovore” Denija Boneštaja i “Ništa” od grupe “Miligram”, dobio pravo da izabere svog mentora.

– Jeste li primetili da imamo dosta Crnogoraca ove godine? – upitao je Saša članove žirija, a Ceca odgovorila – Da, i to kvalitetnih.

Ana Bekuta je tu činjenicu opravdala olakšicom za prijavljivanje, budući da je i ove sezone audicija bila online, a Đorđe David konstatovao da Edis podseća na svog sunarodnika koji je prošle godine ostavio jak utisak u takmičenju.

– Ovaj liči na Isaka kad se pojavio, imaju istu kilažu – našalio se roker, a Marija Šerifović dodala da ovaj takmičar iz Crne Gore nije bio “šoljica njenog čaja” jer peva nerazgovetno.

I dok ga Mara ništta nije razumela šta peva, Bosanac je tvrdio da to radi fajterski, da ima dobru boju glasa, a isto mišljenje imao je i Aleksandar Milić Mili.

Kako je ovaj momak dobio 3 glasa i to od Cece, Viki i Đorđa, na kraju je u borbi za takmičara ostala samo Ražnatovićka i Mili kao produkcijska podrška, ali je Saša promenio pravilo i dao mogućnost takmičaru da sam odabere mentora.

Edis je dugo razmišljao koga da izabere, a nakon poduže tišine u studiju, takmičar je prelomio.

– Uz dužno poštovanje prema Ceci biram Milija – rekao je Edis, a voditeljka Sanja Kužet se odmah nadovezala:

– Kako je utanjio, još u pod gleda!

Iako je izgubila takmičara, Ceca je sa osmehom poručila Edisu puno sreće u daljem takmičenju i radu sa Milijem.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,