Edis Agić – Hotel i Pratim se (18. 12.) – četrnaesta emisija


– Hotel i Pratim se (18. 12.) – četrnaesta emisija

– Ja obožavam ovakvo pevanje, uživala sam – izjavila je oduševljeno Ceca, ali je Popoviću zasmetalo što nije odmah nakon prve pesme glasala, budući da se radi o takmičaru pred kojim je uspešna karijera.

– Aman, čoveče, pričaš kao navijen. Šta se dešava s tobom? – pitala je ga, a on odgovorio: – Čekala si zadnji momenat da glasaš!

– Nek’ se peče – dodao je Đorđe.

Ceca je objasnila da nije odmah glasala jer je uživala od početka njegovog pevanja pa sve do poslednjeg tona, a zatim pohvalila Edisov vokal, dinamiku i energiju.

– Bio si mi melem za uši i za dušu – dodala je.

Ana Bekuta takođe je imala reči hvale za Edisa, a potom dala predlog pesme za sledeći krug. Nakon mnogo vremena i epizoda, ni Dragan Stojković Bosanac nije mogao da nađe ni jednu manu takmičaru.

– Ma, ti si pevao od početka do zadnjeg tona kako treba, svaka čast. Vidiš ti kako se ovo Rožaja polako budi – konstatovao je, a svoje oduševljenje nije mogla da sakrije ni Marija Šerifović..

– Kandidat je pevao tako da je držao pažnju od prve do poslednje sekunde. Želela sam da te gledam i da u tome uživam, bravo – poručila je.

Đorđe David pohvalio je prvo mentorski rad, a zatim i takmičara, a onda mu prorekao sudbinu.

– Ovakvu vrstu civilizovanog -scenskog bezobrazluka i samouverenosti, sa ovim pevanjem, veruj mi da možeš da budeš zvezda u Crnoj Gori i veća nego što je Isak Šabanović, to moje predviđanje za tebe. Svaka čast za pevanje -istakao je roker, Viki dodala da takmičar ima boju od milion dolara.

– Ti si jedna od najskupljih farbi koja se ovde pojavila – zaključio je mentor, a Saša dodao da je Mili u pravu i da je pred Edisom uspešna pevačka karijera.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,