Dušan Rašković – Noć mi te duguje i Ludak kao ja (09. 10.) – četvrta emisija– Noć mi te duguje i Ludak kao ja (09. 10.) – četvrta emisija

– Dušan ima interesantan stil kad peva. Bez obzira što nisi dobio nijedan glas, ti ćeš sad jedno 60 sekundi da otpevaš još jednom prvu pesmu- dao mu je šansu Saša Popović da pokaže žiriju kako je izgledao njegov nastup kada ga oni zbog zida mogli videti.

– Dobar je- dobacila je Marija, a nakon nastupa Ana Bekuta mu je dala glas i rekla da ga želi.

Saša je dodao da se pravila nekad moraju izmeniti i prekršiti te mu dozvolio da ode u tim Ane Bekute.

– Ja sam mislio Saša da ćeš ga ti uzeti jer nisi trepnuo dok si ga gledao. Mislio sam da ćeš napraviti šou sa njim kao što si sa braćom Kazić- dodao je Bosanac, nakon čega je Saša objasnio da mogućnost glasanja imaju samo Mili i Sneža.

Marija Šerifović takođe je želela da iznese mišljenje o Dušanovom pevanju pa mladom kandidatu uputila lep komentar- Hoću da kažem da je ovaj dečko jako interesantan. Jako si se lepo obukao, vidi se da si razmišljao i imaš mozak i skroz mi je u redu da ostaneš u takmičenju- rekla je pevačica.

Popović je obrazložio da mu je dao drugu šansu upravo iz tog razloga što je znao da će se nakon što ga žiri vidi nekome i dopasti- Ideš u drugi krug Dušane!- povikao je Saša i obradovao kandidata.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,