Dušan Rašković – Deset mlađa i Ljuljaj me nežno (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Deset mlađa i Ljuljaj me nežno (27. 11.) – jedanaesta emisija

Iako je želeo da u “Zvezdama Granda” pokaže maksimum, kako pevački tako i glumački, te je u jednom trenutku izveo i zaplesao sa Sanjom Kužet, na žalost nije mu uspelo da osvoji žiri.

Svega 3 glasa dobio je ovaj mladi momak, ali činilo se da je najveći udeo u krajnjem rezultatu imala lepa voditeljka koja je ulepšala Dušanov nastup.

Saša Popović objasnio je da je Dušan amater u pevanju, kao i da se 10 godina amaterski bavi glumom u pozorištu, pa mu zatražio da nešto odglumi za žiri.

– Ja bih pre sa Sanjom, ali kad uvežbamo – odgovorio je takmičar, ali se Popović odmah nadovezao – Sa Sanjom isključivo glumi Bosanac.

– Mi ne glumimo, kod nas je sve spontano – odgovorila je Sanja.

– Vidiš, ja nisam glumac, ali vidiš da godinama glumim ludaka, pa šta fali- pokušavao je Popović da ubedi takmičara da pokaže svoje glumačko umeće, ali ga je u tome prekinula Viki Miljković.

– Jako uspešno glumiš, pozavideo bi ti i najbolji glumac, najbolji Oskarovac – konstatovala je, a Saša objasnio da je prvu ulogu na filmu “Nema problema” imao 1984. godine, kao i da je tad imao neverovatnu tremu.

– Kad sam trebao nešto da kažem, usr*o sam se od straha. Trebalo je da se predstavim, a nisam znao ni kojom rukom treba da pokažem. To je tako nekad bilo, ali iskustvo je čudo- ispričao je Popović, pa dodao da danas sjajno glumi.

– Ne glumiš ti uopšte – dodao je Bosanac, ali ga je Popović prekinuo:

– Kad se nalaziš na brodu ludaka, moraš i ti da budeš ludak!

Ipak, brzo su se vratili na glumca i pevača amatera za kog je čuvena šestorka rekla da ima ono nešto, ali da je pevački vrlo slab.

– Faca je, originalan je, ali pevanje je baš tanko. Pokušao je i sa Sanjom nešto da uradi, ali je ona bila energičnija od njega – prokomentarisala je Viki, a Đorđa Davida je zanimalo zašto nije uspeo nešto više da uradi u drugom krugu.

– Mnogo sam se uplašio – odgovorio je takmičar.

– Ako si zaista glumac, ovo što si pokušao sa Sanjom da uradiš bilo je vrlo nesigurno. Imaš neko ludilo i dobro izgledaš na sceni, ali pevački moraš mnogo da radiš – posavetovao ga je Đorđe, dok je Ceca dodala:

– Pevanje nije za pohvalu, ali svaka čast za trud.

Marija Šerifović je prokomentarisala da kod Dušana ima mnogo da se radi, dok je Bosanac tvrdio da je njemu bio super i odličan.

Aleksandar Milić Mili nije želeo da mnogo komentariše Dušana, jer nije bio oduševljen.

– Prvu pesmu ti nismo čuli, a druga je bila loša – kratko je prokomentarisao, dok je Popović rešio da ovom mladom momku da šansu i u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,