Dražen Baković – Svirajte noćas samo za nju i Dobro da nije veće zlo (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Svirajte noćas samo za nju i Dobro da nije veće zlo (04. 12.) – dvanaesta emisija

Tokom izvedbe obe numere njegova mentorka Ana Bekuta ga je bodrila svim srcem, a ovaj šesnaestogodišnjak uspeo je da se izbori za tri glasa podrške koju su mu pružili Bosanac, Ceca i Đorđe.

– Dečko nije pogodio ništa i dobio je tri glasa, ovo nije bilo za tri glasa- nezadovoljna je bila Marija koja je prva komentarisala nastup ovog momka.

– Ti si ovo obojio kako si ti znao sa svojih šesnaest godina. Hoću da kažem pojedinim članovima žirija da pesma ne mora da se otpeva onako kako je otpevao neko od a do š. A tvojih samo šesnaest godina zaslužuju da dobiju šansu u baražu- rekao je Đorđe.

– Ja sam ovog momka zapamtila, on je prošli put dobio svih šest glasova. Danas mu nije dan! Ovo dete treba da dobije šansu, ne može on da bude katastrofalno loš pevač ako je prošli put dobio svih šest glasova podrške- istakla je Ceca što je izazvalo veliki aplauz u studiju te se Popović našalio.

– Kad ćeš ti Boske da dobiješ ovakav aplauz?- rekao je Saša i dodao da kad Ceca priča aplauz gruva. Popović je doneo odluku da kandidat dobije mogućnost da se bori u baražu za dalji plasman u popularnom takmičenju što je Bekutu posebno obradovalo.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,