Dražen Baković – Noci u Sibiru i Sto kafana – (25. 09.) – druga emisijaiz Mojkovca koji ima samo šesnaest godina, osvojio je maksimlanih šest glasova za svoj večerašnji nastup i potpuno oduvao žiri i publiku!

Saša Popović zamolio je članove žirija da budu kratki u izlaganju i kažu samo po jednu rečenicu za ovog momka.

– Oduševljena! Za 16 godina izvanredan!- rekla je Bekuta, Ceca je dodala da je odličan, Marija gestikulirala da je Dražen kao bombona, dok je David konstatovao da je mladi Baković prvi pevač koji izvodi pesmu Mirze Selimovića a da nimalo ne podseća na njega.

Uprkos Popovićevoj želji da svaki član žirija bude kratak, Aleksandar Milić Mili bio je nešto rečitiji- 16 godina, to je vreme kada treba da počne da se radi sa tobom…- pokušao je da završi Mili rečenicu ali mu Saša nije dozvolio, te su ostali članovi žirija rekli kako Mili uvek ima nešto da doda i da je ”nemoguć” po tom pitanju.

– Vidim ja da si ti hteo još da pričaš. Sledeći put donosim pištaljku, crveni i žuti karton- dodao je direktor, a onda je Đorđe odmah doneo Saši svoju pištaljku da je nosi do kraja sezone.

Za kraj Popović je dao reč Draženu i pustio ga da izabere svog mentora na šta je svakako imao pravo kao neko ko je dobio maksilmalan broj glasova.

– Biram Anu Bektu!- rekao je kandidat a zatim na zahtev žirija obrazložio svoju odluku- Mislim da ima puno iskustva i da me može mnogo naučiti.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,