Đorđe Žunić – (16. 10.) – peta emisija

 


– (16. 10.) – peta emisija

Bosančev komentar da kandidat peva kao da ima vruć krompirić u grlu, zaparo je uši Ceci koja je zamolila kompozitora da objasni značenje tog izraza- To je jedna alikvota u glasu koja čini neprijatnu boju koja se ne može prepraviti. Za muzički nepismane se zove ”krompirić”.

– Ako i treba da nauči nešto neće na Guglu sigurno već u knjigama- poručila Viki Bosancu, kada je stala na stranu kume Cece zbog čega je dobila epitet drvenog advokata.

– Violeta nikako da vidimo tvoju diplomu da proverimo šta si ti čitala- bila je oštra Bekuta prema pevačici koja je odgovorila da će to učiniti nakon što ona i Bosanac donesu svoje diplome.

Ana je vršila pritisak na Violetu da odgovori koje godine i gde je završila Akademiju pa je zanimalo kako je uspela da uči i da se bavi pevanjem.

Viki je objasnila da je srednju muzičku školu završila u Nišu, a zatim Akademiju u Prištini. I taman kad je htela da pojasni još toga, umešala se Ceca- Šta im se ti pravdaš? Nek donesu oni svoje diplome. Ana jako si neprijatna. Viki i treba da se hvali kad je završila- rekla je pevačica.

Bosanac je sa druge strane rekao kako u njegovu diplomu svi mogu da imaju uvid jer stoji i kod njega kući ali i u zgradi javnog servisa- Završio sam osnovnu, pa gimnaziju pa Ekonomski fakultet. Ali sam se uvek bavio muzikom i penzionisan sam kao muzički urednik.

Na kraju ove polemike Saša Popović javno je rekao da će Violeti lično dodeliti i treću diplomu- S obzirom da je uz mene od prvih ”Zvezda Granda” od 2003.godine, smatram da je zaslužila.

Kada se tema konačno vratila na kandidata, koji se već oprostio od takmičenja, Mili je još jednom iznenadio davanjem glasa- Evo ja ću da te uzmem i pokidaćemo mi to!

– Bravo majstore!- povikao je Popović.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,