Đorđe Jovanović i Lejla Brčaninović – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Đorđe se predstavio pesmama “Ti nisi bila to” i “Ja baraba, a ti vila”, dok je Lejla pevala pesme “Gde ljubav putuje” i “Nema ljubavi da nije bolela”.

Kandidati su svojim fantastičnim izvedbama i veselim pesmama zapalili atmosferu u studiju i razigrali žiri.

Rezultat je bio 4:3 u korist Lejle, nakon čega se oglasio i žiri i izneo svoje stručno mišljenje.

– Ovde se vidi jedan nerad. Vidi se da se nisi raspevao, znao si ti koji si po redu, moga si tamo iza scene da malo otvoriš grlo, ali da si odličan pevač, jesi. Neću nagraditi nerad. Promašaj Milijev za ovu drugu pesmu. I još si se više ugojio, ja na to ne gledam, ali sazrevaš kao muškarac, mani se toga – rekao je Bosanac.

– Ali lepo mu stoji, ovako kad ga pogledaš, sladak je – dodao je Popović.

– Đorđe, odličan si pevač, ne daj se mentoru tako lako da pravi štos od odličnog pevača. Štos pesme se pevaju sa pevačima koji nemaju kapacitet, pa hvataju na šarm. Ti imaš šarma, ali si iznad svega odličan pevač – rekao je Bosanac.

– Đorđe ono što se meni nije svidelo kod tebe je bezvoljnost. Nisi mi bio onako vrcav, sladak… Bio si mi slađi ranije. Delovao si nezainteresovano. Kad je reč o Lejli, Lejla meni se ti dopadaš… Bilo je falša, ali je bilo i srca i divne boje glasa, bilo je divnih ukrasa, ali i nesigurnosti – rekla je Karleuša.

– Oboje su mladi i evidentno je da su veliki talenti. Što se tiče Lejle, treba još malo vremena da ti procvetaš i da budeš jedan prelepi cvet sa fenomenalnom bojom i da to sve predstaviš, ali ja sam zadovoljna večeras – rekla je Viki.

– Đole ja ću te sa apetitom pustiti u baraž – dodao je Popović.

– Nesretno i nespretno je ovo što Mili priča. Ne pevaju tvoji i moji kandidati na koncertu tvom kao gosti pred 10.000 ljudi, nego pevaju pred 6 ljudi i mogu da ispadnu. Da Marija nije povukla potez on bi ispao i ti bi bio krivac – rekao je Bosanac kojem se ni malo nije svideo izbor pesme kandidata koji je rekao da mu je Mili odabrao tu pesmu kojom će se predstaviti u ovom duelu.

– Zato što ti nisi glasao i to je tvoja sramota! – branio se Mili.

– Ne, nego zato što ja čujem mnogo bolje nego ti. Ta tvoja teorija može da važi tek kad uložiš u njega 500.000 evra i praviš zvezdu od njega, a ovde to ne. Ne možeš da obaraš takmičenje. Tvoje mišljenje zaluđuje kandidate i kod mene to ne može proći! – bio je ljut Bosanac.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,