Đorđe Basarić i Melika Moranjkić – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli


i – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

Prva pesma kojom se Đorđe predstavio jeste ”Grlica” Željka Samardžića a zatim i bržom pesmom ”Loša Dženana Lončarevića. Melika je odabrala evrovizisjki hit ”Molitva” i ”Ciganka sam mala”.

Maksimalnih šest glasova osvojila je Melika i direktno se plasirala u peti krug, dok je Đorđe osvojio tri, i ima priliku da ode u baraž.

– Đorđe bio si u grču- poručila je Ana Bekuta- Mnogo si mlatarao rukama, prejak u obe pesme, trebalo je malo zaokružiti i umešnije odraditi. A ti Melika odlična! Plašila sam se za Marijinu pesmu ali si uspela da izguraš.

David smatra da je Đorđu bila problem matrica u prvoj pesmi dok mu je Dženan bio veliki zalogaj, dok je za Meliku imao samo reči hvale- Savršeno ti je prilagođena ”Molitva”. Pevati od ove Godzile pesmu je hrabro ali si se izborila. Ne sećam se da je neko izgurao taj vah na kraju kao ti, eto zato sam ti dao glas.

Violeti je Đorđe bio izuzetno simpatičan ali nije bilo dovoljno za njen glas.

– Znaš li šta je Melika dobro u svemu ovome? Dobro sam spavala sinoć. Fino si ti to izvela ali može bolje- poručila je Marija drugoj kandidatkinji a zatim se Saša umešao- Zašto lažeš kao pas? Legla si u pet ujutu, igrala igrice.

Sa druge strane, Snežana se nadala da će Saša pustiti Đorđa dalje iako je zvučao amaterski, te ju je Popović napao- A što da ga pustim ako je amater?- nastavio je da priča o u svom maniru pa ga je Đurišićeva nazvala ženskim petkom- Hoću da probaš da se izboriš u baražu Đorđe, a i Saša je puštao gore od tebe.

Bosanac je u izlaganju bio kraći nego ikada- Prvi i drugi kandidat, to bi bilo to!

Za kraj, reč je imala i mentorka Jelena Karleuša- Prvo da se zahvalim mojim lutkicama iz žirija. Zahvaljujem se jer su me neki minirali za kandidate i koji su zaslužili prolaz. Melika smatram da ”Molitvu” niko ne može da otpeva tu pesmu i jedini ko je to uspeo si ti. Čarobni začin za pevanje Marijinih pesama je neka bolesna želja, a malo kandidat to ima. A ti dečko Đorđe, ja bih ti dala glas- prvo imaš divan vibrato a drugo teško je biti Milijev kandidata biti tako fin i opušten -završila je JK izlaganje a zatim je Saša dao priliku Đorđu da proba u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,