Dino Puzović i Ognjen Čvorović – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Milijev kandidat Dino predstavio nam se pesmama ”Crna vatrena” Amadeus benda i ”Boliš me” Mirze Selimovića, dok je Violetin kandidat Ognjen pevao pesme ”Lejla” Hari Mata Harija i ”Kosa do ramena” Dženana Lončarevića.

Vidljivi rezultat na kraju ovog duela bio je 4:3 u korist Ognjena Čvorovića, međutim, došlo je do tehničkih problema zbog kojih se nije očitao glas Marije Šerifović-Ja sam dala glas za prvog kandidata ali se nešto gasi. Tako da je 4:4- objasnila je ona.

Dino za zahvalio na tome, ali se obratio Mariji sa ”ti” što je veoma zasmetalo Đorđu Davidu- Molim kandidate da se obraćaju žiriju sa Vi. To je kultura i poštovanje- obrazložio je roker sa čim se složio i Saša Popović.

– Ognjene brate moj, je l’ imaš ti neki problem u životu?- pitala je Marija kandidata- Što si kao kuvana noga? Čoveče, ti lažeš.Lažeš zato što dobiješ priliku da se vratiš u takmičenje i treba da radiš sve kontra od onoga što si radio do ispadanja i dođeš i opet isto.

Dok je Marija komentarisala, ostali članovi žirija dobacivali su da je Ognjen bio nesiguran i uplašen, kao i da je gledao sve vreme u mentorku Viki, pa naveli da je ona razlog što je falšrao- Viki, ti kad izađeš na scenu ti pevaš. Ti si Monserat za njega a on je ptica- poentirala je Marija, a Miljkovićeva se zahvalila- Hvala ti što komentarišeš njega i što si realna a ne mene.

– Mikrofon si držao negde gore, ja bih se bez mikrofona sa ove stolice jače čula od tebe. To je za batine- nastavila je Marija izlaganje, pa se prebacila na Dina- Bio si dobar, zato eto glas od mene, pogotovo u drugoj pesmi.

Na red su došli i mentori da komentarišu a prva je bila Viki- Dino molim te sledeći put ako prođeš obe pesme da pevaš sa istim žarom i željom. Što se tiče Ognjena, imaš mnogo lepu boju glasa, ali pusti ga, nemoj da ga šediš, otkači se ovde na sceni.

– Dva divna, vedra kandidata u baražu. Čestitam obojici- bio je kratak Mili.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,