Danijel Vasić i Aleksandra Đorović – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli


i – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

Daniela smo čuli u izvođenju hitova “Tebi koja si otišla” Šabana Šaulića i “Ciganin sam i umem da volim” Muharema Serbezovskog, a Aleksandra je odabrala “Košava” Jelene Tomašević i “Afrika” Slađe Allegro.

Ovaj par je ocenjen sa ukupno sedam glasova od kojih su 4 za devojku a tri za momka.

Budući da Marija nikome nije dala glas, dobila je priliku da objasni i zašto.

– Opšti utisak za oba kandidata je da mi je malo bilo dosadno. Ti si prošli put bio bolji – rekla je Marija na šta je kandidat rekao da je mnogo čekao.

Članovi žirija to nisu uvažili kao opravdanje, a Marija je dodala da joj nema logike da Aleksandra peva prvu pesmu jer to nije repertoar za nju.

Svi su se složili da je Aleksandra još uvek mlada i da će joj trebati mnogo snage u baražu, budući da je odabrala tešku pesmu, ali veruju da će ako ne sad, za par godina biti odlična pevačica.

– Mentor mora da razmišlja šta če pevati ako se nađe u baražu. Druga pesma mora da bude grom jer je tamo surova borba – rekao je Popović.

– Pesma nije za takmičenje – složila se Snežana sa Sašom.

Jeleni se svidelo kako je Snežana ponosna na Aleksandru, te joj zato dala glas.

Dok je komentarisao, Đorđe David je pogrešio te rekao “kandidatkinja broj četiri”, a svi su se uglas nasmejali i rekli kako im je odmor neophodan. David nije želeo da nastavlja sa komentarisanjem, aludirajući da je ovim lapsusom sve rekao.

Tu je došlo do pada koncentracije, te su svi počeli da se smeju, a Bosanac nije mogao da završi komentarisanje. Na to je Popović rekao režiji – Ukini Viki i Milija, ne čuje se Bosanac od njih.

Sve u svemu, Bosanac smatra da je kandidat podbacio zbog Viki i da se ne brine, jer je on odličan pevač.

Ni mentorke nisu imale drugačije mišljenje, te su smatrale da je žiri u potpunosti u pravu.

Saša je dao šansu Danielu, da okuša svoju sreću u baražu.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,