Danijel Trajković i Aleksandar Popović – (01. 05.) – šestdeset peta emisija – dueli


i – (01. 05.) – šestdeset peta emisija – dueli

Danijel iz tima Dragana Stojkovića Bosanca predstavio nam se pesmama “Moj dilbere” i “Marijana” dok je Aleksandar, kandidat Saleta Tropika, odabrao numere “Opet si pobijedila” i “Dobro je to”.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 5:5.

-Mislim da ovaj rezultat nije pravedan, ne vidim razlog da moj imenjak nije zaslužio direktan prolaz- pitao se Saša Popović.

Ana Bekuta je jedina koja nije dala glasove, a kao razlog je navela da joj se nije dopalo.

– Ja moram jednu stavr da kažemo za sve članove žirija.Vki je fejk glupa, Đorđe je fejk zajeban Marija je fejk opasana, Snežana je fejk kobra, samo jedena osoba ovde nije fejk ,ako izuzmem sebe, samo Ana nije fejk. ona je toliko iskrena kada po*izdi da je najbolje da se niko njoj ne zamera- objasnila je Jelena međutim Bekuta se nije složila sa njenom konstatacijom.

Saša Popović je nastavio da “loži vatru” pa upitao Anu da li je Mrka možda naljutio- Dapače- kratko je odgovorila ona.

Marija je istakla kako je Danijelu druga pesma nije išla od ruke dok je Saltu zamerila što mu je trebalo više vremena da “dosegne visine”.

Na kraju Sale Tropiko je povalio Bosančevog kandidata ali i svog koji je poslušao sve savete koje mu je dao tokom probe, a Bosanac je izrazio žal zato što njegov kandidat nije dobio maksimalan broj glasova.