Danijel Trajković i Abida Milkunić – (06. 02.) – pedeset treća emisija – dueli


i – (06. 02.) – pedeset treća emisija – dueli

Kako su oboje dobili šest “da” od čuvene šestorke, usledelo je preglasavanje i žestoka rasprava i razočarenje pojedninih članova žirija.

Prvi su oglasio Saša Popović i konstatovao da žiri nije ispoštovao vreme glasanja i da je kalkulisao, a onda je “opleo” po odabiru numera mlade takmičarke iz Živinica.

– Obožavam pesmu “Jutros mi je ruža procveta, ali dajte malo kreativnosti, ovo su “Zvezde Granda” – obratio se Popović njenoj mentorki Ani Bekuti i dodao da ne treba da pevaju Cuneta Gojkovića i narodne pesme, na šta je Bosanac odgovorio da je najbolje da se poskidaju goli i da nastupaju na plaži.

– Pa što da ne, to je art (umetnost) – odgovorila je Karleuša, ali Popović na to nije odreagovao već joj je zamerio što nikad ne glasa na vreme. Direktor “Granda” bio je ljut i nakon preglasavanja jer je žiri podržao Bosančevog takmičara sa 4 glasa, dok je Abida dobila svega 2.

– Vi niste normalni – poručila je Bekuta nakon što je videla rezultat i povikala – Sram vas bilo!

Mili je svoj glas pravdao rečima da je Danijel kolibri sa glasom lava, dok je za Abidu konstatovao da joj fali malo bezobrazluka.

Postavilo se pitanje ko je energetski bio bolji, ali i tu se se mišljenja žirija podudarila, što je razočaralo Bekutu koja smatra da je njena takmičarka večeras bila bolja.

I dok je Bosanac slavio prolazak svog kandidata, Marija je za Danijela rekla da je kao drvce koje peva, dok je Karleuša komentrisala njegov zbunjeni pogled i poručila – Od tebe nema ništa!

Surova je bila i prema Abidi, iako je rekla da je večeras bila daleko bolja od Danijela.
– Top si pevačica, ali ako ovako nastaviš, pevačeš u kafani, nećeš biti zvezda. Nemoj da budeš top pevačica, a smaračica, budi kidalica! – poručila je Jelena Abidi, dok je Bekuta i dalje bojkotovala glasanje svojih kolega koji su u Abidu poslali u baraž, a Danijela direktno u peti krug.

izvor: grand