Daniel Vasić i Aleksandra Đorđević – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli


i – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli

Daniel je kupio žiri izvedbom pesama ”Prosjak i kralj” i ”Niz reku života” i osvojio maksimalnih šest glasova, dok je i Aleksandra imala sreće te osvojila četri glasa i prošla direktno dalje.

Dok je Aleksandra izvodila pesmu ”Afrika” Slađe Allegro svi su gledali u Sanju Kužet koja je iza scene zavodljivo đuskala, a nakon što su se nastupi završili, Saša Popović je zamolio režiju da pusti matericu pomenute pesme kako bi Sanja pokazala pred milionskim auditorijumom kako je igrala- Sanja samo smo u tebe svi gledali- rekao je Popović.

Voditeljka se prvo nećkala, a zatim bacila papire iz ruku i zanjihala kukovima tako da su svi počeli da vrište, skandidaju i aplaudiraju- Bravo Sanja- vikala je Šerifovićeva, Đorđe David je navijao, dok su se JK i Saša Popović popeli na sto i zaigrali. Ceo studio bio je u transu, pa čak i Voja Nedeljković sa bekstejdž ekipom, a na kraju ovog performansa, Saša Popović je skočio u naručje Miliju, koji ga je nosio preko cele scene, sve do Sanje, koju su obojica zagrlili i poljubili i zahvalili na neviđenoj žurci!

– Jel to naša voditeljka?- pitao je Popović, a Viki se ubacila i pohvalila Sanju- Imamo bre najlepšu i najbolju voditeljku! Sanja Kužet se skromno zahvalila pa objasnila da ne bi bila tako poletna da nije članova žirija- Vi me činite ovakvom zaista.

Kada je došao red na komentarisanje, žiri nije puno dužio- Jako lepo pevaš, ti ćeš super živeti od ovog posla- rekla je Jelena Danielu, pa se osvrnula na Aleksansru- Mani se igranja koje ti oduzima dah i koncenraciju.

Aleksandra je nakon osvojena četiri glasa vrištala od sreće, što je primetio jedino Đorđe David, pa je upitao da li je zaista toliko srećna- Ja bih bila srećna i da nisam prošla, čast mi je što sam vas sve videla uživo i upoznala.

Kako Aleksandra radi u jednom salonu za manikir i pedikir, Jelena joj je poručila- Devojko, ako ima pravde, nećeš više strugati pete!

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,