Branka Šaula i Anastasija Ićurup – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli
i – (09. 01.) – četrdeset deveta emisija – dueli

Prva takmičarka to je učinila izgledom, a manje izborom pesama “Dodirni mi kolena” i “Zbog tebe”, dok je druga to napravila fantastičnim glasom. Inače, mlada Anastasija otpevala je istu prvu pesmu kao njena “konkurencija”, dok je za drugu “oduvala” “Da je tuga snijeg” u akustičnoj verziji.

Na kraju duela žiri je talentovanu Anastasiju nagradio sa maksimalnih šest, dok je druga dobila samo dva glasa.

Čuvena šestotka je prokomentarisala da je ovo Brankino najbolje pojavljivanje u takmičenju, dok je Džordž rekao da je imala manje sreće jer je njena “protivnica” odabrala istu numeru koju je, inače, maestralno otpevala.

– Jako prijatno iznenađenje, sa toliko godina tako zrelo doživljavaš stvari da je to nenormalno – rekao je Džordž za 19-godišnju Anastasiju, pa “okrivio” Milija da pojačava mikrofon kada pevaju njegovi takmičari.

Saša Popović nije mogao da dozvoli da se takmičenje blati, pa je tražio da kandidatkinje zamene mikrofone i da Anastasija ponovo otpeva prvu pesmu.

– Izvini se sad zato što si rekao da ja nešto petljam – poručio je Mili nakon ponovljenog nastupa, a Džordž je rekao da mu se sigurno neće izviniti, jer i dalje smatra da pojačava matrice i mikrofon svojim takmičarima.
– Ovo je, bre, sramota. Kako ti nije nelagodno? Sram te bilo- vikao je Mili, pa mu zapretio da ako nastavi ovako da ga blati, da će videti šta će se desiti.

– Samo ti preti slobodno – hladno je rekao Đorđe, ali su Popović i Šerifovićka prekinuli svaku diskusiju i tražili od Anastasije da odabere mentora.

Talentovana takmičarka odlučila je da takmičenje nastavi sa Jelenom Karleušom.

– Hvala ti što si mene izabrala, bila si fanstatična – završila je Jelena i obratila se Škorićki, sa kojom inače priprema takmičare.

– Dobili smo pobednicu – završila je Jelena.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,