Blagica Dzunzurovska i Filip Jovanović – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli


i – (30. 01.) – pedeset druga emisija – dueli

Milijeva kandidatkinja Blagica, odabrala je numere “Zbunjena” i “Gorka hrabrost” , dok nam se Filip, iz tima Bosanca, predstavio pesmama “Dimitrijo sine Mitre” i “Mirjana”.

Filip je nagrađen sa maksimalnih 6 glasova, dok je Blagica dobila 3 glasa žirija.

Prvo se oglasio Saša Popović, koji je rekao kako je Filip sigurno nesrećan jer nije pevao pop žanr i objasnio da je Blagica pre dva dana ubačena naknadno u takmičenje usled odustajanja nekih kandidata.

Na kratko su uključio Voja Nedeljković iz bekstejdža gde je bio Filipov otac koji je iskoristio priliku da se zahvali Bosancu.

– Čovek koji ume da u brdu kamena pronađe i obrusi dijamant i ja ga zovem tatko na muzičari i pevači- što je zasmejalo sve u studiju

Đorđe je pohvalio Blagicu kako je preslatka, i zamerio što je ušla u fačš čim je počela da prati kameru, dok je Filipu rekao- Nema šta tvoj ulazak kao da je počeo neki strašno skup film pa ide tvoj vokal sa Dimitroje, sine Mitre.

– Filipe ja bih rekla kao da počinje film “Trista”. Naježila sam se cela od početka do kraja prve pesme imala sam strašnu emociju i zbog pevanja ali i profrajerio si se ! Lepo si izgledao, pevao, obukao se, bravo! Ti si ozbiljan kandidat kao saundtrek za “Trista” ti si skupa priča i mani se popa- istakla je diva, a zatim uputila komentar Milijevoj kandidatkinji.

-Blagice, Ti si slatka simpatična, ali kad pevaš ti si opasna zverka. Ja sam ti dala glas zbog brutalnog talenta i energije i zverskog pogleda i molim te učini mi i napravi uspeh u ovom poslu jer ti u svom pogledu imaš zverku!

Marija je objasnila kako Blagica ima veliki talenat, na kome mora mnogo da radi i da svakako zaslužuje prolazak dalje.

Na kraju, Popovič je odlučio da i Blagica prolazi u dalje takmičenje.

izvor.: grand