Blagica Dzunzurovska i Jovana Milenković – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli


i – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli

Mlada Makedonka iz Milijevog tima otpevala nam je pesme ”Jugoslovenka” Lepe Brene i ”Tažna, ljubov, srekna pesna” Tamare Todevske, dok se Jovana, iz tima Ane Bekute, opredelila za ”Kao u snu” Tonija Cetinskog i ”Metaj s aposvetom” Lepe Brene.

Četiri glasa stigla su za Jovanu Milenković i to u poslednjoj sekundi što joj je omogućilo odlazak u baraž, dok je Blagica sa samo jednim glasom ispala iz takmičenja.

– Ja bih sad povukla glas majke mi moje. Nije bilo ni za četiri glasa. Želudac me boli. Devojke ovo je bilo katastrofalno. U ovom poslu ništa nećete dobiti, debakl, omanule ste- rekla im je Jelena Karleuša.

Iako se žiri složio da je Blagica inače dobar pevač, očiglednu ju je pojela trema a ni izbor pesama nije bio adekvatan- Ja sam vraćena u takmičenje pre deset dana, nisam imala vremena- odgovorila je Jovana, dok su se Saša i JK složili da je to dovoljno vremena koncert da se spremi a kamoli nastup.

– Ja smatram da je kandidatkinja omašila obe pesme. Ne možeš ti to da pevaš. Trebalo je da probaš da prođeš na šarm i ples- rekla je Marija a onda ju je kandidatkinja pitala šta bi trebalo drugo da peva- Ne poznajem te, ali Tonija Cetinskog sigurno ne možeš da pevaš. Ima neke zlatne sredine, modernih lepih pevača koje si mogla da otpevaš- odgovorila je Šerifovićeva.

Bosanac je smatrao da je nelogično bilo da Ana Jovani da ovako teške pesme ako su imale samo deset dana za pripremu- Nije bilo puno falševa ali je bilo naivno pevački. Čim slušaoca dovede u dilemu da li je dobro, to onda nije to. A Blagica je pokazala potpunu nedorađenost u tehničkom smislu.

U toku komentarisanja kandidatkinja od strane Snežane Đurišić, Jelena je ustala pa izjavila da gube vreme na osobe koje to ne zaslužuju- Jovana, prvo bih ti oduzela te čizme. Nemate u mozgu da budete zvezde.

– Jelena, ti si joj dala glas faktički ti si je odvela u baraž- objasnio je Popović, a vidno iznervirana Jelena našla je utehu u Bosancu, te otišla da ga zagrli, pa mu sela u krilo.

Nakon samo nekoliko minuta, on je prešao kod nje u krilo te je Jelena objasnila da to samo Bosancu dozvoljava, dok je Viki poručila muzičar da će ga supruga ostaviti- Vidim već razvod braka!

izvor: grand