Belma Huseinefendić i Stevan Madžarević – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Naime, Belma se predstavila pesmama “Hajde onda ništa” i “Ti si taj što luduje”, dok je njen protivnik izabrao numere “Plakao sam kao žena” i “Nepoznat broj”, što je žiri nagradio sa 5 glasova za prvog, a 3 za drugog takmičara. Krajnji rezultat ovog duela iznervirao je Belminu mentorku Jelenu Karleušu koja nije mogla da veruje da njen favorit nije dobio svih šest.

– Pa šta je trebalo da uradi ova devojka da bi dobila svih šest glasova? – pitala se i Snežana Đurišić, dok je Jelena vikala na Milija: Zašto nisi dao glas? Šta znači ovo?
Mili se pravdao da Belmin nastup nije bio za šest jer je pevanje bilo amatersko, što je dodatno razljutilo divu pa je počela da viče.

– Šta? Mili, zaklinjem ti se, svaki tvoj naredni kandidat biće kolateralna šteta tvog dripačnog, ne fer glasanja. Opet nisi glasao za mog favorita. Na šta ovo liči? – vikala je Jelena, pa slučajno oborila staklenu čašu pored sebe koja se raspala na sitne komade.

– Nemoj mi se zamereti, ja ti nisam Đorđe i Bosanac. Pali! – oštro je poručila Miliju i napustila studio.

Milijevo glasanje podržao je Bosanac objasnivši da svako ima pravo da obrazloži i da glasa po svojoj volji i proceni.

– Nemoj ovo da shvataš lično, ti si sunce u ovom takmičenju, sigurno si sa za šest glasova – dodao je Đorđe, do je za Stevana rekao da ga “kupio” u ovom takmičenju, ali da večeras nije uspeo da da svoj maksimum.

Marija Šerifović nije želela da se upušta u raspravu svojih kolega, a za Belmu je prokomentarisala da je jedan od najboljih pop kandidata iz Karleušinog tima.

– Prošli krug je bio bolji, ali bez govora ti je mesto u sledećem krugu – dodala je Mairja, a Snežana začinila komentarom da je takmičarka surovi profesionalac i u pevanju i u izgledu.

– Ovo je nepravedno i po mom mišljenju si jedan od favorita u ovom takmičenju – rekla je Sneška. Bosanac je prokomentarisao da je Belma dodar pevač, kao i da u takmičenju žiri definitivno ne kalkuliše glasanjem, dok je Bekuta za Stevana rekla da je imao mlak izbor pesama i da nije mogao da pokaže šta može.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,