Azra Husarkić i Ahmed Karić – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli


i – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli

Inače, Azra je već sa prvim taktovima sevdalinke “Bosno moja” dirnula žicu Draganu Stojkoviću Bosancu, dok je za drugom “Tvrđa od ljubavi” samo potvrdila šest “da”. Drugi takmičar razgalio ih je izvođenjem hita “Oči jedne žene” i “Izabreri nekog da na mene liči”, a posebno ih je nasmejao njegov izgovor slova “č” koji peva i izgovara kao “ć”.

– Dobro veće, oći moje! Da poćnemo od tebe – obratila se Jelena Ahmedu i poručila da se ne obazire na mešanje č i ć, jer i njegov mentor Aleksandar Milić Mili čini isto.

– Ćuj, za sedamnaest godina, koliko imaš, bio si fanstatičan. Meni je to baš simpatično. Vi to u Bosni često radite, mešate č i ć – poručila je ona, dok je Azru pohvalila da je prava lepotica i da do sad nije imala nijedan ni pevački ni modni promašaj u takmičenju.

– Uvek si besprekorna, nestvarno si lepa, super si obučena, sa stilom i pevanje ti je odlično. Ti jesi dama, ali scena zahvteva da budeš i malo bezobrazna. Moraš da pokažeš i malo srca, nadam se da ima emocija u tebi – posavetovala je Jelena i dodala da joj zasmetao starinski vibrato. Upravo zbog tog, kako je rekla starinskog pevanja, Saša Popović je otkrio dugočuvanu tajnu, a to je da se oko Azre menadžeri iz cele Evropre bore i da zbog toga opsedaju “Grand produkciju”.

Takmičarka se zahvalila produkciji i žiriju na ukazanoj šansi i poručila da pažljivo bira gde će da se pojavi da joj jako znači podrška žirija. Baš zbog toga Džordž joj je dao savet da poradi malo na vibratu jer je, kako je rekao, biser i zato što se svojom pevačkom lepotom opredelila za sevdalinku. Zbog toga je tražio i Bosančevo mišljenje.

– Ti si talenat, za tvoje godinice odličan – prokomentarisao je Stojković prvo Ahmeda, pa za Azru rekao – Ko šećer! Sve je to bilo divno i ove greškice koje je Đorđe čuo, to je zanemarljivo.

I Snežana Šurišić složila se da je mladi Zeničanin bio korektan, da je beskrajno simpatičan i harizmatičan, dok je za Azru konstatovala da je preslatka devojka, pa je posavetovala da disanjem poboljša vibrato o kom je žiri večeras govorio.

– Stvarno si večeras bila dobra, a ja od dobrih pevača uvek očekujem bolje i bolje. Čestitam i tebi i Ani – izjavila je Marija, a za Ahmeda priznala da je bio veliko iznenađenje za nju. Iako je prvo mislila da će morati da stisne panik taster, na kraju je rekla- Kao da je ušla neka lepa svetlost sa tobom. Super si bio.

Viki je morala da pokvari žurku i uputi zamerku za Azrin nastup. Ona je prokometarisala da se vidi ogroman potencijal, ali da takmičarka ne daje maksimum na sceni.

– Ajde, bre, Viki, ljubomorna si na nju – konstatovao je Popović, a svi u studiju prasnuli su u smeh.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,