Atomska Mina – Moje si nebo i Upravo ostavljena (09. 10.) – četvrta emisija– Moje si nebo i Upravo ostavljena (09. 10.) – četvrta emisija

Mina je osvojila pet glasova žirija. Svoj glas nije dala jedno Viki, dok se Bosanac isključio kada su upitani ko želi da joj bude mentor.

– Ja sam čuo da si razmišljala da li da budeš ili Nagazna Mina- prokomentarisao je Saša Popović, a takmičarka je odgovorila kako je “nagazna” zvučalo previše agresivno pa se ipak odlučila za prvu opciju.

Popović je zatim upitao Bosanca zašto je nije želeo u svom timu.

– Cura ne peva, ne bavi se muzikom pa neka se zaludni bave sa njom- rekao je Bosanac pa nastavio- Samo ću staviti naočare i gledati da li možete da pokrenete emisiju bez mene- isprovocirao je Bosanac.

Ceca je imala potpuno suprotno mišljenje o ovoj kandidatkinji i pohvalila je kako je sjajna i da je osetila njenu energiju u glasu.

– Pošto nisi dobila šest “da” ja odlučujem kod koga ćeš da ideš ali pošto si ovako lepa i slatka onda biraj- iznenadio je Saša odlukom i na trenutak zbunio takmičarku.

– Pa neko ko dođe i zove se Atomska Mina ta mora atomski da određuje- jasan je bio direktor, a kada je ona kao iz stopa odabrala Mariju Šerifović on je upitao da li zna da Marija nije sva svoja.

– Ko kaže da sam ja svoja- kroz smeh je odgovorila Mina, što je ispraćeno aplauzom
– Ovo je strava- srećno je dobacila Marija.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,