Atomska Mina – Da je tuga snijeg i Još te volim (27. 11.) – jedanaesta emisija


– Da je tuga snijeg i Još te volim (27. 11.) – jedanaesta emisija

– Izgledaš fantastično, imaš mističan pogled. Kad te vidim na sceni, pun pogodak, svih šest glasova bi trebalo da dobiješ, ali što se tiče pevanja jedva… – počela je Viki, pa se obratila Mininoj mentorki.

– Je l’ je ovaj Dino Merlin Šumadinac? Da li si ti sve ove šumadijske trilere dozvolila? – zanimalo je Viki, ali je odgovorila da nema potrebe da pita nju tako nešto, s obzirom da je takmičarka sama obogatila pesmu dodatnim trilerima.

Đorđe David je prvo glasao za Minu, ali je na kraju povukao glas.

– Marijino smeškanje ookazuje šta ona o tim trilerima misli. Glas sam dao za prvu pesmu, a izgubila me je u drugoj gde je otpevala premekano, dok je u prvoj pokazala da je aždaja, ne znam šta ti se desilo?! Izgledaš prelepo i mislim da te ovo takmičenje zaslužuje, ali što se mene tiče, pokazala si pomak u odnosu na prvi krug – prokomentarisao je roker, dok je Ceca Ražnatović dodala da je pratila glasanje svojih kolega, te zbog toga nije dala glas.

– Ova devojka ne treba da ispadne, ali da sam fascinirana nisam – iskrena je bila Ceca.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da nije pristalica da pevačice pevaju muške pesme i da je tri glasa za Minu realna situacija.

– Meni je bilo super- kratko je rekao Dragan Stojković Bosanac, dok je Ana Bekuta dodala da je takmičarka veoma atraktivna, ali joj je našla zamerku.

– Mislim da si drugu pesmu pevala previše narodnjački. Bilo je sve na tvojoj strani, ali si omašila pesme. Mislim da treba da prođeš u drugi krug ali sa drugim repertoarom – doadala je.

Mili je objasnio da se svaki nastup sastoji iz nekoliko segmenata i da po tome ocenjuje nove nade Granda, a Mini je poručio:

– Ja moram da ti čestitam jer si imala nekoliko dobrih segmenata. To je ta energija i emocija koju mi tražimo!

Reč je dobila i njena mentorka koja je otkrila da od 1 do 10 Mina večeras zaslužuje solidnu 7.

– Može mnogo bolje. U pravu su moje kolege za trilere, ali šta da radimo, izašlo. Shit happens (sranja se dešavaju)! Meni je falilo malo agresije i žara, ali nema veze, mislim da smo misiju ispunili i da ti je mesto u sledećem krugu – prokomentarisala je Mara, ali je na kraju odluka bila na Popoviću.

– Ljudi, ovo je tek drugi krug, nije peti, šest. Prema tome, ide u baraž i što se mene tiče, ti si pravi paket za treći krug -zaključio je Saša.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , , ,