Armin Huremović i Strahinja Živanović – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli

 


i – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli

Prvi nadidat otpevao nam je pesme ”Ja sam to volio” od Hakale i ”Od života uzmi sve” Enesa Bgeovića, dok je drugi kandidat izveo numere ”Porodično blago” Željka Samardžića i ”Sto puta” Zdravka Čolića.

Rezultat ovog duela obradovao je momke, jer su obojica dobili maksimalnih šest glasova, međutim usledio je momenat preglasavanja, a Popović je rekao- Za koga god da glasamo, pogrešićemo.

je zahvaljujući preglasavanju otišao direktno dalje, dok će se Armin boriti u baražu za svoje mesto- Toliko smo ga kinjili i mučili na probama da je na kraju rekao ”Ja ne znam da pevam”- rekla je mentorka Ana.

– Ja sam dala prednost Strahinji jer je bio moja šoljica čaja, a Armin je bio dobar ali kao da su mu curile baterije- rekla je Marija Šerifović.

Đorđe smatra da je prvi kandidat pevao teži repertoar i da je neosporno da je odličan pevač- Ovaj mališa Strahinja je bio moj u prvoj sezoni i morao sam d amu dam glas, izvini Viki. Strahinja bio si ko bombona, Ana je uspela da uradi sa tobom, sve što ja nisam.

Bosancu se više dopao prvi kandidat- Ti si razbijač i fajter. Drugi kandidat ne dopada mi se Čolina pesma, ali bio si dobar.

Snežana Đurišić objasnila je da u preglasavanju dala prednost Strahinji jer je sve bolji i bolji- Toliko si mentora promenio, i vidi se trud.

– Armine, šta ćeš ti kod jedne smrtnice u timu?- obratila se Jelena kandidatu, a zatim ju je Viki upitala šta je ona ako nije smrtnica- Mi smo bogovi sa Olimpa. Ja sam boginja. Šalu na stranu, procvetao si. Bio si fantastičan. Nemaš nijednu prepreku da budeš zvezda. Viki čestitam, stvarno svaka čast.

Kada je reč o Strahinji, Jelena mu je dala glas da bi se revanširala njegovom tati- Kad sam bila na skijanju na Kopaoniku, pustili su me preko reda na žičari i čovek mi je rekao da me je pozdravio Strahinjin tata i da me obavezno puste preko reda.

Za kraj, Viki je izjavila da je ponosna na Armina, pa čestitala i Strahinji- I ja kada bih glasala, ne bih znala kome da dam glas.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , ,