Andrijana Stojanović i Almir Delić – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Andrijana se predstavila pesmama “Nije ljubav to” i “Čaje šukarije”, dok je Almir pevao pesme “Sačuvaj tajnu” i “Vlajna”.

Rezultat je bio 5:3 u korist Andrijane.

– Kod ovog duela sam zapazio dve stvari. Prva je, Cico, ovo ti je najbolji scenski nastup, a druga stvar što jedan Bosanac iz Maglaja, peva “iz krajine lepa Vlajna” – rekao je Popović kroz smeh.

– Prva pesma kod prvog kandidata nije valjala ništa. Ta strofa jedna je bila nešto, a refren ništa… Falš i nesigurno. Dopao mi se stajling. Drugu pesmu si otpevala kako treba, sem tog kraja za koji nisi ti kriva nego mentori, koji su gluvi i ne čuju, da kažu “čekaj, zakucaj zajedno sa tim krajem” – rekao je Bosanac.

– Ja se ne slažem sa vama, tako je odrađeno u ovoj novoj verziji – rekla je takmičarka.

– To kako je odrađeno u troj novijoj varijanti, to su odradili tipovi koji gledaju kako da uguraju polupevače koji su solidni u vagon sa narodnjacima, jer je tamo lova. Ovaj kraj mi se ne dopada, ovo je diletantski – rekao je Bosanac.

– Obrada ove pesme je urađena za omladinu, a ti si jedan matorac – rekao je Saša.

– Znaš šta Popoviću, važno je da si ti primio kinesku vakcinu i sad si dobar, zato i ne čuješ više verovatno našu muziku, nego kinesku – rekao je Bosanac.

– Cici sam dala glas, jer smatram da ti je mesto u sledećem krugu, ali istovremeno smatram da ako budeš ovako pevala u sledećem krugu tu je kraj – rekla je Marija.

– Prvo da li ste primetili koliko je Cica smršala? Koliko si Cico smršala? – pitala je Karleuša.

– 12 kilograma od prošlog kruga – odgovorila je ona.

– Cica je jedan od mojih najozbiljnijih kandidata. I ja se slažem sa Saletom da ti konstantno ne daješ 100 posto potencijala, a možeš. Ja se samo nadam kad nam bude bilo najbitnije da ćeš dati 200 posto sebe. Almire, ko si ti? Ja tebe nisam zapamtila ni po izgledu ni po pevanju… Ja da se udam za tebe, ja te ne bih prepoznala. Imaš lepu boju glasa, ali po čemu nisi specifičan – rekla je Karleuša.

– Malo pre je bilo kako sam prepoznatljiv po boji glasa, sad odjednom… Pratim ja sve što se priča – rekao je Almir.

– To što ti kao dodaješ gas i malo si bezobrazan u odgovaranju meni, dodaj bezobrazluk u pevanju, a ne u komunikaciji sa mnom. Ja bih ti dala glas za lepo pevanje, ali te prijatelju ne bih prepoznala – rekla je Karleuša ljutito.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,