Andrijana Stojanović Cica i Nadica Sečivanović – (23. 01.) – pedeset prva emisija – dueli
i – (23. 01.) – pedeset prva emisija – dueli

Ovaj duel se završio u korist Jelenine kandidatkinje 4 prema 2.

Prvi je komentario Bosanac i rekao – Prva kandidatkinja, nije mi se dopala prva pesma sa toliko ukrasa i trilera jer da Dino peva tako, bio bi narodnjak, ne bi bio u popu.

Komentarisanje Bosanca prekinuto je iznenadnim dolaskom počasnog člana snimanja. Naime, Sanja je došla do stola gde sedi žiti i uručila Snežani, malog malterezera. Odmah se napravila pometnja, Marija je ustala i uzela psa i počela da se igra sa njim, dok su ostali članovi žirija, tražili od Saše da se pas odvede da bi mogli da nastave sa snimanjem.

Bosanac je nastavio i rekao da je Cica u prvom krugu bila mnogo bolja.

– A što se tiče Nadice, sve je to bilo lepo u pokušaju – završio je on.

Ani se nije dopalo ništa. Kako ističe od Nadice je očekivala mnogo više, a što se Andrijane tiče – Bolje da ćutim – rekla je ona.

David je iskoristio priliku da se izvini Miliju za kandidatkinju iz prethodnog kruga jer je, kako kaže, ona bila mnogo bolja nego ove dve.

I Viki i Snežana su se složile sa komentarima žirija.

Marija je rekla Cici – i samo pevaš i pevaš i pevaš, a gde je tu malo duše, neke mikro greške. Ti samo vežbaš i dereš i pevaš, kao mermer da postaješ od nekog stabla koje je moglo da izraste i da se napravi bog zna šta. Postaje sve hladnije. Vodi računa.

Jelena nije želela da troši vreme na drugu kandidatkinju, a za svoju je istakla da ovako nešto specifično moraju da imaju na sceni.

– Ovo nije takmičenje u lepom pevanju, već je takmičenje za zvezdu, a ti Cico imaš ozbiljne predispozicije da budeš zvezda – istakla je ona, a Mili je upitao da li je ovo takmičenje u kuglanju, te za kraj dodao – Ne bih se mešao u ove odluke.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,