Anđela Kostić i Željko Vukčević – (06. 02.) – pedeset treća emisija – dueli


i – (06. 02.) – pedeset treća emisija – dueli

Milijeva kandidatkinja predstavila nam se pesmama “Vlak” i “Polje jagoda” dok je Marijin kandidat odabrao numere “Zaledi Grijeh” i “Dal si sretnija”.

Željko je dobio maksimalnih šest glasova i prošao diretkno u peti krug, dok je Anđela dobila tri glasa.

Prva se oglasila Jelena koja se obratila Anđeli- Dara Bubamara kada izađe na ovu scenu napravi se neko naelektrisanje u vazduhu, sve oči su uprte u nju! Ona moža nije najbolja riba ni najbolja pevačica, ali ona pleni i kida! Ti si bila mlaka, morala si da pokažeš malo njenog ludila. Znaš kako ja tremu ubijam?- upitala je diva pa nastavila- Kad sam bila klinka ogledalo, dezodorans i tako satima, moraš da kidaš!

Ana Bekuta je uputila kritike za kilažu kandidatima- Morate bolje izgledati i oslabiti. Devojci zavidim na samopouzdanju. Ja da imam toliko kilograma ja to nikada ne bih obukla, zavidim joj na samopouzdanju ali ja nikad ne bih smela da se pojavim javno tako obučena. Glasala sam za tebe, dopala mi se prva pesma, a Željko divno si pevao ali molim te kilogrami dole- rekla je Bekuta, dok su Karleuša i Mili stali u Anđelinu odbranu ističući da ona dobro nosi svoju kilažu i da je seksi.

Poslednju su se oglasili mentori. Mili je zamerio Anđečo da joj je falilo malo osmeha, a Željku dao savet da ne izgubi suštinu zbog moćnog glasa koji poseduje na šta je Marija odgovorila kako je misija za ovaj krug ispunjena i čestitala svom kandidatu.

Na kraju Popović je presuio da Anđela ipak ne prolazi dalje.

izvor: grand