Anđela Kačar i Valentina Rubin – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli


i – (10. 04.) – šestdeset druga emisija – dueli

Mili je za svoju takmičarku odabrao “Neću dugo” Cece Ražnatović i “Ti si moj greh” Lepe Brene, dok je Jelenin tim pripremio “Kakvo telo Selma ima” Selme Bajrami i “Ostavi mi drugove” od Jane.

Prva kandidatkinja je dobila jedan glas, a druga tri. Marija je prva komentarisala i iznela svoj stav.

– Obe su mogle i pokazivale daleko bolja i igranja i pevanja. Anđela, ne znam kako ti možeš da pevaš ovu prvu pesmu sa 20 godina, to mora da se oseti, to mora da se malo sažvađe, preživi, malo da propatiš. Milism da nije za tebe i da je pogrešna za tebe. Sa druge strsn Valentina, ok si bila i taman za tri glasa – rekla je ona.

– Nedovoljno vežbaš i radiš, ali čujem ja tu nešto – rekla je Ana Anđeli, pa nastavila:

– Čuje se da nemaš iskustva, ali ako budeš krenula kod profesora pevanja i uhvatiš se u koštac sa tim, sledeće godine bi mogla da budeš fini kandidat.

Bosanac je smatrao da su kandidati pod pritiskom zbog finala, te da se greške prave najviše zbog prevelikog razmišljanja o narednim krugovima.

– Cure, za peti krug je moralo, pogotovo broj dva, ti si počela odlično ovu prvu pesmu, ali treba izdržati do refrena i sašiti do kraja – rekao je on, a na to je kandidatkinja upitala – Pa što mi, čika Bosanče, ne dadoste svoj glas?

Na to su se svi nasmejali, a zbog ovakvog komentara, Saša je Valentinu odmah pustio u baraž.

– Dušo, ja sam sada bio blagonaklon, jer me Marija šutira ispod stola, ali ako prođeš u sledeći krug, čika Bosanac će ti sve reći. Bile ste divne – kazao je Stojković.

Jelena je bila zadovoljna glasovima koje je dobila i smatra da Valentina može da ih opravda u baražu, zato joj je rekla da razmisli sama koju će pesmu pevati.

– Pošto čika Bosanče voli Selmu, ja ću evo nju izabrati – rekla je kandidatkinja, a Bosanac joj je odgovorio – Čika Bosanče će te ocenjivati i u baražu, zato deder se ti smiri malo, dete drago.

Mili je počeo da komentariše Anđelu, ali Jelena ga je prekinula, te je on odgovorio – Kad me prekine neko kao što je Jelena, ja stvarno izgubim želju. Ako ste primetili, uopšte ne gledam u tom pravcu, jer nekako, kako je pogledam, smanjuje mi se inteligencija.

– Srce moje, tebi nema šta da se smanji – odgovorila mu je ona, a on je dodao – Sunce moje, ako hoćeš, možemo da izmerimo.

Na samom kraju, takmičarka je ipak dobila komentar o Milija koji je rekao da veruje u izvođače koji mladi pevaju ozbiljne pesme, kao što je Ceca sa 15 godina pevala “Kukavicu”.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,