Anastasija Stanković i Zlata Piloš – (23. 01.) – pedeset prva emisija – dueli


i – (23. 01.) – pedeset prva emisija – dueli

Mlada Anastasija predstavila nam se pesmama ”Bez nade” Slađane Milošević i ”Radio svira za nas” Jelene Tomašević, dok je Zlata odabrala nešto drugačiji pravac muzike i to pesme ”Proklet da je ovaj život” i ”Treba vremena” Ane Bekute.

Šest glasova dobila je Anastasija i prošla direktno dalje, dok je Zlata ispala sa samo dva osvojena glasa.

Zlata je otkrila da joj je rođena tetka Zlata Petrović, a njen tata čuveni muzičar, a Snežena je njenu lepotu uporedila sa tetkinom- Zlato, lepa si isto kao tetka kad je bila mlada. Nije bilo dobro, čućeš. A tebi Anastasija nemam šta da kažem osim bravo.

Viki je Zlati dala glas kao podršku jer nesumnjivo ima talenta, pa joj dala savet- Moraš da anuliraš neke stari i da odeš unazad. Da izpeglaš tu neartikulisanot- rekla je Violeta pa se obratila Anastasiji- Kod tebe je sve bilo kako treba, ali nemoj iz prve u petu brzinu odmah.

– Anastasija ti si večeras prvu pesmu otpevala maestralno. Očistila si mi oči, dušu i srce. Svaka čast Đorđe za izbor pesme. Ne slažem se sa Violetom, čak mi je falilo d ajoš daš gasa- rekla je Marija Šerifović, pa rekla Zlati- Nisam znala ko si i šta si al’ baš si zaličila na Zlatu, samo bi ona to tačno otpevala.

IMG_8139.JPGJK je prvo komentarisla Zlatu pa je uporedila sa automobilom- Ti si zvučala kao kad pališ auto na minus deset pa crkne akumulator. Oćeš da upališ pa ne može, vergla. Agresivno i nekontrolisano. Sa druge strane Anastasija ti si opasna. Sa 18 godina ovakva pevačica u kombinaciji sa takvim izgledom, ti si opasna. Opasno oružje u rukama nekog ko zna šta sa takvom bazukom da radi.

-Bravo za mentora, kao šećer si- rekao je Bosanac prvoj kandidatkinji, pa se okrenuo ka Zlati- Ti si izbanalizovala pevanje ukrasa romskog manira u svakom tonu.

Đorđe David je kao mentor bio jako ponosan, pa se obratio Anastasiji- Ti si u prvoj pesmi od probe do ovog momenta sve ispoštovala. Ovo što ti je Jelena rekla je najveći kompliment jer to znači da te shvataju ozbiljno. Hvala ti. I ovo da si prelepa, jesi. Podsećaš me na Džesiku Rebit i to hoću napravim od tebe.

Mili sa druge strane, nije mogao da ”iskopa” Zlatu iz rupe- Prva pesma ti je dala šansu ali iz druge si ispala. Nemamo zbog čega da se bunimo.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,