Anastasija Stanković i Martin Ajdarević – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli


i – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli

Davidova kandidatkinja odabrala je numere “Ružica si bila” i “Glavo luda”, dok nam se Marijin kandidat predstavio pesmama “Sabajle” i “Za malo”.

Martin je nagrađen sa maksimalnih 6 glasova žirija, dok je Anastasija dobila 4 glasa žirija.

Podesetimo, Anastasija je kandidatkinja koja je pre nekoliko emisija ispala iz takmičenja kada je Saša Popović odlučio da novčić presudi između dva kandidata, a sada je vraćena u takmičenja usled upražnjenih mesta.

Viki je prva komentarisala takmičare, i iako je pohvalila Anastasiju za celokupan nastup, priznala je da je Martin bio dominantniji.

– Mislim da druga pesma nije takmičarska, ti si najbolji kad pustiš glas kao u prvoj pesmi bez greške, ali ne mogu Martine ma koliko sam tvoj fan večeras da kažem da si nadigrao Anastasiju. Kada sam videla da se takmičiš sa Martinom nakon onog novčića rekla sam jao ne… uplašila sam se kad ono ne da si parirala nego si po mom mišljenju bila sa puno više magije. scene šoua emocije od Martina koji je za mene vrh i ti si večeras po mom mišljenju pobedila- rekla je Jelena.

Snežana je rekla kako je Davidova kandidatkinja bila prava dama u svakom smislu te reči, dok je Martinu poručila kako drugu pesmu nije morao da peva jer je prva bila perfektna.

-Prošla dalje ili ne ti si budućnost Granda- ubacio se Saša Popović.

Ana Bekuta je imala zamerku na obe muške pesme kod Anastasije- Ne volim… toliko ima lepih ženskih pesama, ali divna si bila. Martine tvoj problem je samo dikcija ti si divan pevač ali mora da se radi na ovome.

Na kraju Marija je svom kandidatu poručila- Možda su su pravu za drugu pesmu ali me baš briga jer si prvu pevao za tahikardiju i anginu pektoris da se dobije.

izvor: grand