Ana Baranin – Sedim u jednom pariskom lokalu i Taj život moj (11. 12.) – trinaesta emisija


– Sedim u jednom pariskom lokalu i Taj život moj (11. 12.) – trinaesta emisija

– Šta je ovo ljudi, ko je upalio moj taster? Pa ja nisam dala glas, nisam videla da je neko upalio moj taster. Ko je upalio, jel sam ja glasala?- vikala je Mara.

– Marija je meni rekla da ja pritisnem umesto nje i ja sam samo učinila uslugu. Ja sam to uradila zato što ti nisi mogla- odgovorila je Ceca Šerifovićki i izazvala smeh u studiju.

– Pa šta ja sad da radim, da kvarim devojci sreću?- pitala je Šerifovićka i odlučila da ostavila svoj glas.

S obzirom na to da je kandidatkinja pevala Bekutinu pesmu Popović je zaključio da je to razlog što je od nje i dobila glas.

– Popoviću, čekaj, zar ne shvataš da se ti ovde sve manje i manje pitaš. Ovde si samo fikus, samo pritiskaš i gotovo- dobacio je Bosanac, ali je Sale odlučio da će raspravu sa Bosketom rešiti u pauzi.

– Na pauzi ćemo to da rešimo- rekao je Saša, a članovi žirija su predložili da naredne godine upravo on bude član žirija.

Rasprava se ipak nastavila dok je Bosanac nagovarao publiku da viće „Ua Popoviću“ što su pojedini i učinili.

– Vi meni tako, da vratite tašnu i pedeset evra što sam vam dao- obratio se čuvenoj baba Novki. Ipak nakon rasprave takmičarka je zadovoljna napustila scenu budući da je izbegla baraž i izborila se za direktan prolazak u naredni krug.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,