Almir Gačić – Tebi koja si otišla i Vidi, vidi, ko je doš’o (20. 11.) – deseta emisija

 


– Tebi koja si otišla i Vidi, vidi, ko je doš’o (20. 11.) – deseta emisija

Očigledno da su pesme “Tebi koja si otišla” Šabana Šaulića i “Vidi, vidi, ko je doš’o” Nedeljka Bajića Baje bile pogrešne, čim je takmičar dobio samo glas od Cece, a podršku od Snežane.

– Oko mi je zaigralo zbog falša – rekao je Đorđe David nakon Almirovog nastupa, dok je Snežana Đurišić bila izrevoltirana glasanjem svojih kolega.

– Zar je toliko loš da niko da mu ne da glas, sem Cece? Ništa ovde nije bilo skandalozno, niste u pravu – odbrusila je Sneža, a Ceca se nadovezala:

– Mislim da je dečko klasičan narodnjak, meni se dopalo kako peva, i ja mislim da je malo glasova dobio!

produkcijski ziri (13)_ok.jpgSaša Popović poručio je da Ceci da je ona jedina u žiriju koja dobro čuje, dok je Sneška tražila opravdanje za ovog momka iz Kaknja.

– Ok, imao je grešaka, ali su ovde prolazili i mnogo gori pevači. Ja hoću da ga uzmem – odlučna je Đurišićka sa čijom se odlukom složio i Popović.

– Snežana je uzela takmičara, tako da sad možete samo da se slikate – poručio je Saša, ali se članovi žirija nisu mnogo tangirali oko toga, već su u znak slavlja zbog kraja prvog kruga bacili panik tastere u publiku.

– Mi se pozdravljamo sa ovim panikom za ovu sezonu. Ćao, nema više panika, dosta je bilo, kraj – poručila je čuvena šestorka, pa tastere sa svojim potpisom bacila u publiku.Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,