Almin Džanković i Anđela Tasić – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

 


i – (20. 03.) – pedeset deveta emisija – dueli

Prvi kandidat je odabrao pesme ‘’Njen oproštaj’’ Ljube Aličića i ‘’Nema ništa majko od tvoga veselja’’ Šabana Šaulića, dok se Anđela odlučila za pesme ‘’Dođi’’ Parnog valjka i ‘’Ti’’ Aleksandre Radović. Iako je Anđela dobila pet glasova, Bosanac je ipak povukao svoj, a Snežana dodala jedan za Almina, te je rezultat na kraju bio četiri jedan u korist druge kandidatkinje, što joj je obezbedilo učešće u baražu a Almina izbacilo iz takmičenja.

Reč je prva dobila Viki kada je reč o komentarisanju ovog duela- Almine, ti si potencijal ali puno falša, najviše u drugoj pesmi. Katastrofa, ne znam šta ti je, ali večeras vam očigledno nije veče, nikome- rekla je pevačica, a zatim se Popović nadovezao komentarom, da će Almin uz malo truda, do godine biti izuzetan pevač- Sa druge strane, Anđela, bila si dobra, ali guraš ka gore, i staneš. Nikako da istraješ do kraja- završila je Miljkovićka.

David se nije složio sa koleginicom pa objasnio da je Anđela u teškoj pesmi Aleksandre Kovač pokazala izuzetnu sposobnost vladanja, kakvu još nije čuo- Bez obzira na broj glasova, ti tek treba da pokažeš kakva zver čuči u tebi- zaključio je Đorđe.

-Kandidat broj jedan, pretežak program za tebe, a kandidatkinja broj dva lep potencijal, zanimljivo, hrabro. Malo si mi oprala uši I dušu, ali tanko- rekla je Marija Šerifović.

Ana Bekuta dala je Anđeli savet da za sledeći put provežba pevanje držeći hemijsku u ustima, a onda su Viki i Bosanac otkrili da oni svojim kandidatima stave pampur između zuba.

-Prvi kandidat, nedodoljivo si me podssetio na crtani o stidljivom biku Ferdinandu koji nije svestan svoje snage, ali ćeš uskoro postati. S tim što u crtanom Ferdinanda bocne pčela u guzu a tebe će naterati mentor ili ljubav. Ja čujem da ti možeš- ohrabrila je Jelena Almina pa se prebacila na svoju takmičarku- Toliko si slatka, divna devojčica, ponosna sam svaki put kad izađeš na scenu. Samo su me kolege razočarale što nisi dobila više glasova.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,