Alem Bajrović i Sanela Marković – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Alem (25) pevao nam je pesme ”Pusti me” Harisa Džinovića i ”Siromah sam al’ volim da živim” od Tozovca, dok je Sanela (19) odabrala pesme ”Tu sam ruku da ti pružim” Ane Bekute i ”Muke moje” Zorice Brunclik.

Pet glasova otišlo je u korist Sanele dok je Alem dobio četiri glasa, što je oboma omogućilo prolaz u baraž.

Jelena koja je prvobitno dala glas i za Sanelu, povukla ga je, a ostavila onaj za Alema- Preterala je devojka u drugoj pesmi. Imala je neke nekontrolisane momente, i nije bila za šest- objasnila je Karleuša, pa se osvrnula na Alema- Boja glasa, pojava, samouverenost, rasno, zdravo- rekla je ona, a Alem se ubacio sa obrazloženjem da bi dobio šest glasova da ije mrtav bolestan.

– Ovako, Sanela pevala si dobro obe pesme, lep i težak program. Lepa energija i lepo izgledaš. Kandidat broj jedan, u prvoj pesmi si bio nizak, ne idu ukrasi koje sipevao, a druga pesma, to se baš tako ne peva. Ali neka to pričaju koleginice kojima je taj program bliži- objasnila je Marija.

Viki i Snežana su se zatim nadovezale, a Đurišeićeva je kroz otpevanu Tozovčevu pesmu pokazala kako se to peva- Suviše školski je bilo to tvoje- rekla je ona a Viki dodala- Mora to više meraklijski da se peva.

– Šta ću reći, Bajroviću ne petljaj se u Šumadiju i zato si trebalo fasovati još veći degenek. Tozovac je priča, on ne peva on priča. Što se tiče Sanele, otrov se čuva u malim bočicama. To je divno vaspitano i talentovano dete- rekao je Bosanac.

Đorđe je za kraj rekao da je on spartanski ”vaspitao” svoje kandidate pa poručio Alemu- Hvala što si izašao iako si bolestan. Sa Tozovcem sam išao na priču sa ploče, na kojoj nema trilera, jer sam hteo da ih izbegnem upravo zbog bolesti.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , ,