Aleksandar Stojanović i Marica Đukić – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli
i – (20. 02.) – pedeset peta emisija – dueli

Možda neočekivano ali ovaj duel se završio sa svega dva glasa koja su data Marici.

Jelena je odmah upitala Maricu da li je vežbala uopšte, budući da je pažljivo slušala i gledala. Kada je kandidatkinja rekla da jeste, Jelena je nastavila – Ti si crkla. Do daha nisi mogla da dođeš. Jedva si iznela ovu pesmu. Nerazgovetna, u strašnom falšu. Nedovoljno dobro.

Članovi žirija smatraju da Marica ne želi dovoljno ovim poslom da se bavi, mada je Popović rekao da se ipak borila.

Što se Aleksandra tiče, bio je nesiguran, mada Jelena smatra da je trebalo da dobije bar neki glas.

Snežana je postavila pitanje koje se odnosilo na sve kandidate a to je da li su svesni koja je njihova pevačka odgovornost kada uzmu pesme od pevača poput Joksimovića i Dragojevića – Unakazio si prvu, drugoj nisi ni prišao, stvarno mi je žao. Nisam znala za koji deo da se uhvatim u pesmi pa da ti dam glas. Izvinjavam se ako si se uvredio.

Ana je kratko dodala da se ovde čuje jedan nerad i ništa više nije imala da kaže.

– Nije sve u jakom. Što kaže Jelena, kidaj, ubij. Ne! Može se ubiti i jako tiho. Nije ovo karate – objasnio je on i dodao – Marija, tebe bih zamolio. Šteta je što nekim kandidatima daješ pesme Jelene Tomašević. Objasni ima da slome tekst, da im izađe tekst, ništa se pod milim bogom ne razume. Molim te zbog svih nas.

Strofa se priča, refren se peva – složili su se Bosanac i Đurišićeva.

Saša je pitao i Maricu za mišljenje, budući da se dugo takmiči već ovde – Neka Marija kaže, ja sam se potrudila, vežbala sam, čak su mi rekli i da sam pregorela.

Marija je osetila da joj curi snaga i baterija, te da se polako gasila – Ulazila si u falševe, ne znam ni da li je za baraž ili nije, meni je ovde mozak popijen.

Za razliku od oostatka žirija, Mili je i te kako video lepe momente – Marice, tvoja energija i tvoje ples će meni sigurno ostati. Ja smatram da si ti ipak bila za baraž. A Aleksandru bih se obratio i rekao, kada sa mentorom dođete do nekog nivoa pesme, on mora da zapamti svaki miliseknud interpretacije i da tačno to izvede ako ne i bolje. Onaj divni Oliver koji si ti nama prezentovao na probi, ovo nije bilo ni 30 posto.

Ipak na kraju su se svi složili da u ovom krugu ne sme postajati trema koja sputava kandidate.

Saša ne deli mišljenje sa njima te je rekao da to nije istina i da mora biti treme. Uključili su se svi i vikali da je Snežana u pravu, a da se Saša namerno pravi da ih ne razume o čemu pričaju.

– Ja sam lepo rekla, a to što si ti raspoložen za loženje, to nija moja stvar – istakla je Snežana i dodala – Popoviću, ideš na pauzu!

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,