Aleksandar Ranković i Aldin Avdijaj – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli


i – (03. 04.) – šestdeset prva emisija – dueli

Aleksandar je pevao pesme “Od milijun žena” i “Bolje da sam druge ljubio”, dok je Aldin pevao pesme “Koliko ti sreće želim” i “Samo ona može u život da me vrati”.

Rezultat na kraju duela je bio 6:4 u korist drugog takmičara.

– Ja samo želim da kažem, žao mi je što Mili nije u ovim emisijama zato što on nekako motiviše svoje kandidate, on tu igra, skače… Ja pričam generalno koliko je on motivator za svoje kandidate – rekao je Popović.

– A motivator je i za nas, nemamo sa kime da se svađamo. Nema ko da nas nervira, Viki je totalno omanula u ovoj sezoni. Nemam na koga da skačem – rekla je Karleuša i dodala:

– Ajde od Aldina da počnem… Pa ti si dečko ubica. Pored talenta i raskošnog glasa potrebno je i još nešto što vi Crnogorci imate onako u izobilju, petlje, ajde da tako kažem. Ja volim inače da te bušim, nerviraš me, tvoja pojava me iritira, ali večeras si razvalio.

Pošto je Bosanac sve vreme gledao u svoj telefon i kucao poruke, ostali članovi žirija su to primetili pa su počeli da se šale na njegov račun.

– Šta glumiš Karleušu?! Gledam ga 20 minuta, čovek kuca na telefon. Jelenu smo odvikli od telefona, on sad poludeo – rekao je David.

– On svaku moju sliku mora da lajkuje. Svi pitaju je l’ Bosanac lajkovao i kad će da lajkuje – rekla je Jelena kroz osmeh.

-On je takva loptica skočica na stejdžu bio večeras. Lutka si sa energijom. Ne znam šta se dešava sa Crnom Gorom, ali vi ste svi poludeli u najpozitivnijem smislu, ali imam zamerku. Nisi Čola, ni Brena, ni onaj ludi Đule što liže kamere sa kotrljajućim R. To su zvezde, oni mogu da jure kamere. Nemoj… – rekao je David.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,