Aleksandar Praizović i Sebastijan Bajra – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli
i – (16. 01.) – pedeseta emisija – dueli

Aleksandar se predstavio pesmama Srećo moja od Ace Pejovića i Ljubav i Moda, Đuze Stojiljkovića.

Milijev kandidat je pevao A nekad si dolazila od Darka Lazića i Ne idi Jašara Ahmedovskog.

Ovaj duel okončan je u korist prvog kandidata koji je dobio četiri, dok je drugi dobio tri glasa.

Prva se Jelena obratila Davidovom kandidatu i rekla – Aleksandre, meni je ovo bilo jako simpatično i lepo. Jako interesantan scenski nastup, u drugoj pesmi si pokazao i da si dobar pevač i ti zaslužuješ zbog nje da odeš u četvrti krug. Nama su potrebni takvi kandidati. Sa druge strane, Sebastijane, bilo je disgusting (odvratno).

Popoviću je bilo zanimljivo što je Marija, za razliku od Jelene, dala samo Sebastijanu glas, pa je pitao nju za mišljenje.

– Kandidat broj jedan, bio si fin i sve je to bilo u redu. Sigurno nije bilo za pet i šest. Druga pesma je bila osveženje za dušu, um i srce, ali bez preterane borbe i žara. Sebastijane, ovo nije bilo disgusting. Ti strašno pevaš, ja bih ti bila mentor. Ja hoću da radim sa tobom, ti imaš raznih problema, ne otvaraš usta i pevaš iz nosa – rekla je Šerifovićeva i dodala mu da nikada neće biti Florin Salam te da se ne trudi.

Viki se u potpunosti složila sa Marijom i obratila se Davidu i rekla da nije smeo da mu dopusti ovu intonaciju, sa čim se Mili nije složio iz razloga što bi bilo “mrtvije” da je tako.

I Džordž se obratio svom kandidatu, te mu i on zamerio nedostatak energije – Malo si se uštinuo u prvoj pesmi. Znam kako smo radili na probi, nemam opravdanje ni za šta i iz te neke nesigurnosti, ti si prvu pesmu samo prošao, a u drugoj si dao života. U svakom slučaju, idemo dalje, ali ono što govorim sve vreme, pusti zmajeve koji te okružuju i radi ono što smo se dogovorili.

Mili, za razliku od ostalih, ima drugu viziju za Aleksandra.

– Kad bi Evrovizija ponovo došla kod nas, ja bih tebe stavio za voditelja. Vladaš scenom. Iskreno, prva pesma je bila mrtva, ali druga pesma, to su bili tvoja dva tri minuta – rekao je on i dodao da jedva čeka da ga vidi u drugom krugu.

Što se tiče Milijevog kandidata, promena mentora je van pameti, rekao je Mili, ali mu je drago što je Marija prepoznala da Sebastijan ima nešto.

Snežana se na ovo nadovezala i rekla Miliju – Ja odgovorno tvrdim da ti nikada ne možeš da izvučeš iz ovog kandidata ono najbolje, ne zato što si ti loš, već zato što nisi u toj prići, a taman posla da tebe neko podceni kao producenta i kompozitora, to samo kapa dole.

– Ako mogu Brenu, Cecu, Severinu, Tifu, kako ne mogu njega? Ne pričaj gluposti – rekao je Mili i dodao – Muzika je za mene muzika.

– A pa dobro, za nas nije, mi smo šusteri – odgovorila je Snežana.

Tu se ubacio Saša i pitao Snežanu da li bi ga uzela u svoj tim, na šta je ona odgovorila odrično, dok je Viki istakla da bi ga ona uzela.

Popović je rekao svima koji bi ga uzeli u tim da će to moći da urade sledeće godine, jer ove Sebastijan ne prolazi.

izvor: grandKategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , , ,