Aleksandar Misojčić i Milan Stojčinović – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli


i – (17. 04.) – šestdeset treća emisija – dueli

Aleksandar, koji dolazi iz tima Ane Bekute, otpevao nam je pesme ”Otkači” Mire Škorić i ”Seksi ritam” Džeja Ramadanovskog, dok je Milan iz tima Viki Miljković odabrao numere ”Zauvijek si ostala u meni” Šerifa Konjevića i ”Čovek lutalica” Šaban Šaulića.

Uz izvođenje druge pesme, Aleksandru se na scni pridružila Jelena Karleuša pa đuskala iz sve snage, dok je isto radio i Aleksandar Milić Mili sa svog mesta.

Ovaj scenski spektakl završio se sa četiri glasa u korist Aleksandra, dok je Milan osvojio tri.

– Viki čoveče, brate kakav je ovo program? Je l’ može da se izmisli neatraktivniji program- rekla je Marija Šerifović, a Milise složio rečima da je bilo predosadno.

– Ja bre ženo pogledam protiv koga se bori moj kandidat, pa prilagodim, pa znam kako da napadnem. Šta je ovo? Prvu pesmu čak nije ni tačno pevao- još jednom je rekla Marija.

– Ja ne mogu njemu da dam nešto drugo, kad on ovo zna da peva- pravdala se Viki, pa dodala- Bio je bez energije jer mu se nešto desilo.

Sa druge strane, Mili je pohvalio Anu i odabir pesama sa svog kandidata- Sveže i novo! Dobar si bio- rekao je on sa čim se i Marija složila.

JK koja je sve vreme igrala sa Misojčićem, objasnila je da joj je teško palo i da se umorila s obzirom da već godinu dana nema specijalne fizičke aktivnosti- Ali setimo se kad je mene Saša nosio na ramenima. Svaka čast kako si izdržao- prisetila se Jelena pa dodala da direktor Popović odlično izgleda za svoje godine, koje i nisu neke pozne.

– Pa mi sa ovim stresom daj Bože da doživimo 65 godina- rekla je Marija.

– Aleksandre ovo će biti udilo po kućama, ovo nam treba, da se dobro zabavimo a svakako si dobro pevao, ponašao i nadigrao me! A ti Milane znaš koliko mi je bljak ono što pevaš ali sve to na stranu, ti si tako dobar pevač- komentarisala je JK.

– Ti si napravio nešto što sam mislio da je nemoguće!Zaslužuješ baraž- rekao je Đorđe Misojčiću.

S obzirom da su svi rekli da je Milanu nedostajalo žara i energije, Viki je kao mentorka objasnila o čemu se radi- Milan je do pre pet dana imao koronu, 15 dana ležao u krevetu pod upalom pluća.

Drugim članovima žirija nije bilo jasno zašto Viki to nije rekla na početku odmah, a onda se Bosanac pokajao što mu nije dao glas dok je JK rekla- Ako ovako peva posle upale pluća, onda je zaslužio deset glasova.

Na kraju, Saša je svakako pustio Milana da se bori u baražu za svoje mesto u narednom krugu.

izvor: grand