Aleksandar Josifovski i Anastasija Ićurup – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli


i – (13. 03.) – pedeset osma emisija – dueli

Inače, prvi kandidat izabrao je pesme “Pristao sam biću sve što hoćeš” i “Pokreni se”, dok je druga odabrala numere “Jedanaest” i “Vertigo”.

Žiri ih je nagradio sa 6:5 u korist mlade Anastasije, ali rezultat nije bio opravdan i dobrim komentarima.

– Anastasija je bila odlična, a izvinila bih se Aleksandru jer ga ništa nisam razumela, pa samim tim nisam ni glasala. Samo zbog načina interetacije nisam dala glas – obrazložila je svoje glasanje Snežana Đurišić, dok je Dragan Stojković Bosanac rekao da se izvinjava Aleksandru što mu je uopšte i dao glas.

– Bilo je ekstremno dosadno, nikada kraja. Ne znam šta se dogodilo, je l’ to neka skrivena kamera bila? Ovo je prosečno pojavljivanje, a znam te kao odličnog kandidata – rekao je Boske prvom kandidatu, dok je Marija Šerifović objasnila da su joj oba takmičara dobra, ali im je zamerila zbog jačine pevanja.

– Nemojte da me uznemiravate, ako vam je Bog već dao volumen! Nije sve forte – objasnila je Mara.

Viki Miljković složila se sa kolegama, a takmičarima je čestitala na sjajnom nastupu, uprkos sitnim greškama koje je prepisala odgovornosti i tremi.

– Nekada i velika želja ume da pregori i da vas sreči da date svoj maksimum – smatra Viki i ističe da bi volela da Aleksandra vidi u duelu sa Isakom Šabanovićem, budući da pevaju stilski jednako.

Mentori Jelena Karleuša i Đorđe David bili su zadovoljni kako su se njihovi takmičari predstavili, jedino je Džordž zamerio Aleksandru što je zbog njegovih greškica svaki put na meti kritika žirija.

– Ja sam žuta ovca svaki put kad moj takmičar pogreši – požalio se Džoržd, dok mu je Jelena dala veter u leđa svojim komentarom.

– Ovako se bori za zvezdu Granda! Ne mogu da budem nefer i da za ovakav nastup idem u sitna crevca kao neki – rekla je Karleuša aludirajući na Milija koji je za oba takmičara imao zamerku. Ona je istakla da poštuje Milijev rad, ali ne i to kakav je čovek. Nakon toga obratila se svojoj takmičarki i poručila – Ti ćeš, Anastasija, biti velika zvezda!

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,