Aleksandar Damnjanović – Sve moje zore i Neka me do zore (18. 12.) – četrnaesta emisija


– Sve moje zore i Neka me do zore (18. 12.) – četrnaesta emisija

Ceca Ražnatović bila je izuzetno ponosna i srećna te istrčala na scenu da ga zagrli i poljubi, pa je Popović dao komentar kako je retkost da Ceca nekog ljubi.

– To mi je svakako više prijalo od 6 glasova- rekao je takmičar džentlmenski što se nije svidelo pojedinim članovima žirija.

U bekstejdžu kod Voje našla se i Aleksandrova devojka (18) koja je sve vreme drhtala od straha i strepela za njegov dalji plasman što je nateralo Voju Nedeljkovića da kaže takmičaru da ovu devojku mora oženiti.

– Čekam prsten- našalila se devojka, a Aleksandar je pitao da li je bitniji prsten ili njegova pobeda- Može i oba što da ne- poručila je Snežana Đurišić, dok je Marija Šerifović bila nezadovoljna kojim tokom je išao ovaj razgovor.

– Prva pesma jako lepa, druga pesma i ti i mentorka znate šta nije valjalo. Držao si mi pažnju ali si se umorio. Što se tiče nekih stvari koje pričaš, pogubio si se i saberi se hitno- rekla je Marija.

– A joj Marija pusti ga da se raduje malo, što moraš odmah da mu pljusneš šamar?- pitala je Viki.

– Viki, mnogo talasaš. Ostavi me na miru, ja nisam ni Ana ni Bosanac. Ja ne komentarišem tvoje komentarisanje. Nemoj da pričaš iza mene- nije završila rečenicu Marija kada je Đorđe počeo da laje na Viki.

– Nećemo čivavu, oćemo rota- poručio je Popović a onda je Đorđe ponovo zalajao, ovog puta dubljim glasom i nasmejao sve pa i Violetu.

– Treba da se raduješ, imaš hiljadu razloga za to. Naravno da ćeš sa mentorkom sve nadoknaditi ali prelepa stvar je kad je neko srećan- poručila je Viki.

Mili i Popović su bili na Violetinoj strani, a onda su bezrazložno ”napali” Mariju da je rekla za kandidata da nije dobar pevač.

– Ja to rekla? Ja ne mogu da verujem šta vi pričate- bila je šokirana pevačica, pa šapnula Bosancu- Ovde su svi ludi, gluvi a i glupi- što je Saša Popović čuo.

– Glupačo jedna!- uzvratio je Popović Mariji i za kraj imao samo jedno da poruči kandidatu- Vidi sine, veridba mora da padne ali ovde na ovoj sceni i nigde drugde, je l’ si čuo?


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,