Aleksa Petreski i Haris Mujević – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli


i – (27. 03.) – šestdeseta emisija – dueli

Aleksa je otvorio emisiju pesmom ”Prava stvar” Zdravka Čolića a zatim otpevao i ”Lagala nas mala” Tonija i Tošea, dok se Haris predstavio pesmama ”Nemam ja osamnaest godina” Dina Merlina i ”Ka zaigra srce od meraka” Halida Bešlića.

Oba kandidata su nakon nastupa otišla u baraž sa četiri osvojena glasa.

Saša je odmah nakon nastupa saopštio da je Aleksandar Milić Mili kod kuće zbog korona virusa, te kandidati neće biti u mogućnosti da čuju njegove komentare, ali je JK počela sa vojim izlaganjem.

– Kandidat broj dva, lepo i pristojno. Sviđa mi se tvoja boja glasa i nisam mogla da ti ne dam glas. Sa druge strane Aleksa, Huan, Horhe…Bio si simpatičan i dobri brčići.

– Vidim da svi naši dečaci nose rolke- konstatovala je Ana Bekuta a zatim je Viki dodala- Pa otkako su čuli da Karleuša voli to da vidi svi nose rolke!

– Pa Bosanac nosi duks gaće pa niko drugi ne nosi- rekao je Saša Popović, a onda su članovi žirija zamolili da im se objasni šta su duks gaće- Pa duge gaće. Dukserice. Podgaće. Malo mu uvek viri belo iz pantalona.

Popović je priznao da je i sam nosio te duge gaće ali se za razliku od Bosanca edukovao pa prestao.

Viki je Aleksi rekla da je bio prosečan i da bi morao više da se potrudi, dok je Harisu obrazložila zašto mu je dala glas iako ni on nije bio dobar- Bio si prezentniji večeras.

Đorđe David kao član žirija koji nikome nije dao glas, objasnio je i zašto- Aleksa baš si se utronjao. Preambiciozne pesme, i imao si tremu. Kad je u pitanju Haris, progutao sam prvi falš, ali drugi nisam.

Bosanac se našalio da je dao oba glasa samo zbog Popovića kako bi emisija bila uspešna- Marija sedi pored njega i zamislite da nisam dao glas, pa naljutio bi se i bio nikakav do kraja. Ali sam pogrešio jer je prvi kandidat bio mnogo bolji- rekao je Dragan Stojković misleći na Milijevog kandidata.

– Harise uvek može bolje. Ne sviđa mi se falš sa početka. Ali dobar si bio i bolji nego u prethodnom kurugu- rekla je Marija za kraj.

izvor: grand