Aladin Pehić – Zavet i Hej zoro ne svani (04. 12.) – dvanaesta emisija


– Zavet i Hej zoro ne svani (04. 12.) – dvanaesta emisija

Za ovu interpretaciju, mladić je dobio 4 glasa, što je kod njegovog mentora izazvalo negodovanje.

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem- šaljivo je rekao Boske, kada se u priču uključila Viki koja nije dala glas.

– Sad će Bosanac čuti šta nije bilo dobro. Mada on to već zna, šta ja da mu pričam. Loš intonativno, nesređeno, neuvežbano. Dobar izbor pesama ali trebalo je još mnogo. Očekivala sam da će Bosanac sa tobom da razvali, da ćemo popadati ovde.

Ceci se sa druge strane dopala energija koju svaki izvođač mora da ima- Dobar izbor pesama, Topalka dugo nisam čula. Niko se nije naučen rodio a ti ćeš raditi na sebi- poručila je pevačica.

U međuvremenu, dok je žiri davao svoje mišljenje, Bosanac i Popović su se domunđavali, pa je Saša odlučio da kaže i o čemu- Kaže meni Bosanac: ”Vidiš kako sam naučio Cecu kako se govori u Zvezdama Granda”- izjavio je Saša pa zamolio Cecu da otkrije kako se završio njen i Bosančev sukob.

– Kakav sukob? Rat pred istrebljenje! Kada se to završilo Bsanac me uhvatio pod ruku i rekao mi: ”Neću maco da čuju ostali, ne bi bilo fer, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da te nauči da govoriš i da pevaš”- ispričala je Ceca bosanskim naglaskom kada su svi prisutni popadali od smeha.

Za razliku od Viki, Marija i Snežana su imale samo reči hvale za ovog kandidata, dok je Đorđe smatrao da je Bosanac ispravio greške u izgovoru koje je Aladin imao u prvom krugu.

– Aladine, baš nas briga što nemaš glas i po. Neću da kažem ko je i po. Ali, jedna stvar je bitna, da si ti divan momak, i da je jedini problem bio što nisi poneo lampu da je istrljaš i dobio bi i ta dva glasa. Šalu na stranu bio si odličan- zaključio je mentor za kraj, a Aladin je otišao sa scene da se priprema za baraž.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2021-2022

Tagovi: , ,