Adin Paro i Mustafa Mekić – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

   


i – (06. 03.) – pedeset sedma emisija – dueli

Glasanje je završeno u korist Mustafe Mekića koji je dobio 5 dok je Adin dobio 2 glasa.

Bosanac se prvo obratio prvom kandidatu, te objasnio zašto mu nije dao glas – Prva pesma nesiguran ulaz, odmah iz starta, dosta je to bilo klimavo. Druga pesma niska intonacija. Nisi loš pevač, narodnjak si, vladaš svime, imaš dobru boju. Drugi kandidat, kad si pogledao u Mariju i pokazao da nešto nije dobro, znači znaš da grešiš i zato sam ti dao glas.

David se složio sa Bosancem po pitanju prvog kandidata. Drugom takmičaru je rekao da mora više da se smeje, jer mu dobro stoji. Teško ih je razlikovao jer su, kako kažel roker, isto obučeni i ošišani, a čak su i slično pevali.

Bekuta je drugačijeg mišljenja. Ne slaže se da je Adin za tri glasa i takođe ne misli da je Mustafa za šest, te ovaj put nikom nije dala svoj glas.

I Marija je Mustafi rekla da misli da je dobio onoliko glasova koliko je zaslužio – To se kaže “Krivo sedi pravo govori”, ja odavde retko kome vadim oči, ali sve su ti lepo rekli. Imaš dobru pesmu za baraž i lično smatram da ti je mesto u sledećem krugu. Bori se Mustafa dok ne izgineš!

Mili se obratio svom kandidatu – Blizu smo bili. Uradio si sve što je trebalo, jedino se u interpretaciji osetila ta tvoja koncentracija da ne napraviš grešku.

Kandidat je odgovorio kako je imao razlog što je bio tako skoncentrisan, ali mu je Popović rekao da ma koji razlog bio, ukoliko se prijavi sledeće godine, on će ga sigurno pustiti da se ponovo takmiči.

izvor: grand

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,