Željko Vukčević – Rijeka suza i Onaj ko te ljubi sretan je – (01. 02.) – dvadeseta emisija


– Rijeka suza i Onaj ko te ljubi sretan je – (01. 02.) – dvadeseta emisija

je takmičar iz Crne Gore, a njega je za drugi krug spremala Marija Šerifović. Željko se predstavio pesmama “Rijeka suza” Zdravka Čolića i “Onaj ko te ljubi sretan je” Tonija Cetinskog. Na osnovu svog pevanja i nastupa dobio je pet glasova, jer mu “da” nije dala jedino Jelena.

“Ti meni nulu, ja tebi nulu”, rekao je odmah Popović i prozvao Jelenu da Željku nije dala glas, jer Marija nije dala “da” njenoj prethodnoj kandidatkinji.

“Nije tačno. Željko, ti si zaista odličan pevač ili veliki talenat, ali nemaš snagu u glasu. Marija je ženski pevač, a ima muževniji vokal od tebe. Ako neko može da ti pokaže kako se dobija na toj vulkanskoj energiji, onda je to Marija”, objasnila je diva zašto nije pritisnula svoj taster.

Saša je prokomentarisao da takmičar ne može da bira kakav će glas imati i da bi ti bilo kao kada bi on pokušao sada da vodi emisiju dubljim glasom od svog. Viki se složila sa Popovićem i dodala da smatra da je Željko trebalo da dobije i šesti glas, kao i prethodna Jelenina takmičarka.

Željko je ipak sebi osigurao mesto u trećem krugu, a na komenatrima se zahvalio i zadovoljan napustio scenu.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , ,