Žarko Madžić i Tamara Radmilović – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli


i – (20. 06.) – trideset prva emisija – dueli

Kada je Žarko zapevao prvu pesmu “Da si tu” Aca Pejovića, činilo se da je reč o još jednom klasičnom, kako bi JK rekla “dosadnom” nastupu u takmičenju, ali kako je duel tekao postajalo je sve zanimljivije. I dok se njegova “protivnica” borila sa numerama “Crveni lak” i “Polje jagoda”, dotle je Žarko sa numerom “Ti lutko moja” napravi haos. Skinuo je jaknu, zaplesao i zapevao Šašićev hit i odmah razgalio ceo žiri.

“Što je dobar frajer”, vikala je Jelena Karleuša, pa nastavila da se pita: “Šta je ovo?”.

Na kraju duela, žiri je bio složan 5:1 u korist prvog takmičara koji je odmah pokupio simpatije za izgled. Direktor Granda odmah je pohvalio Nemanjinu transformaciju i objasnio da je samo jednim potezom “kupio” žiri.

“Kad si skunuo tu jaknu, video sam uzbuđenje u žiriju”, otkrio je Saša Popović, a Dragan Stojković Bosanac rekao da je odmah, po kazni, obuče jaknu i da se zakopča jer svi gledaju u njegove mišiće.

“Ti si stvarno večeras bio na nivou zadatka. Stajling ti je fenomenalan, i ja ću od sutra početi da treniram. Bravo, napreduješ i pevački”, rekao je Bosanac, dok je za “curicu” Tamaru dodao da, ipak, ne može ništa da kaže.

Karleuša nije krila oduševljenje Nemanjinim izgledom i nastupom, pa nije štedele reči hvale

“Sitnice te dele da budeš zvezda i da budeš ništa. Upravo rad i trud će te dovesti do onoga što želiš. Ti stvarno izgledaš kao holivudski glumac Džejms Momoa, prelep, prezgodan, talentovan. Po prvi put ovde može ozbiljno da se desi da dobijemo jednu zvezdu”, prokomentarisala je Jelena.

“Mislim da svu zahvalnost duguješ mentoru”, smatra Viki Miljković, dok je Saša dodao da treba da kaže “hvala Popoviću što ga je vratio u takmičenje”.

Sale Tropiku čestitao je Žarku na prolasku u četvrti krug, pa objasnio da je i njegova takmičarka bila vredna i uporna, te je tokom karantina naporno radila za nastup u “Zvezdama Granda”.

“Žao mi je što si ispala, bar joj dajte aplauz”, rekao je Sale, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

izvor: grand


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020

Tagovi: , , ,