Vlastimir Janković i Stefan Blagojević Despot – (05. 12.) – četrdeset četvrta emisija – dueli
i Despot – (05. 12.) – četrdeset čevrta emisija – dueli

Vlastimir je odabrao pesme ”Da je srce dijamant” Ajnura Serbezovskog i ”Maruška” Verice Šerifović, dok je Stefan otpevao pesme ”Ajde ajde Jasmina” Zdravka Čolića i ”Samo ovu noć” Saše Matića.

Oba kandidata slavila su nakon nastupa, jer je Vlastimir osvojio svih šest glasova, dok je Stefan dobio pet glasova.

Marija je kao i u većini slučajeva, dobila pravo d akomentariše prva- Vlastimire prva pesma odlično ova druga Veričina nije nešto, jer je bilo mnogo boljie verzije. Nije ti legla. Ali si zaslužio svih šest glasova. Kandidatu broj dva nisam dala glas jer nisi za svih šest, ali dobar si bio, znaš šta radiš na sceni.

– Dobro veče momci. Vlastimire, prva pesma mračna, smaranje, nekomercijalno. Moraš da pevaš za neku ciljnu grupu, neki ne znaju ko je Ajnur, ne znam ni ja. Ti mene Vlastimire podsećan na glumca Rowana Atkinsona, Mr Bean-a, ali u pozitivnom smislu, i to mi je super i simpatično. Stefane dobar si dasa, dobar stajling, stav. Bilo mi je sasvim ok- rekla je Jelena Karleuša.

Većina se složila sa mišljenjem članova žirija koji su komentarisali, ali je Bosanac imao da doda- Prvi odličan, drugi, previše afektirano. Pošto je Viki nahvalila mog kandidata moram i ja njenog. Toliko si dobra, ma bolji si od mog- na šta je Viki osgovorila-Ti meni vojvodo ja tebi serdare!Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,