Velih Handžić i Jovana Lazarević – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

   


i – (14. 11.) – četrdeset druga emisija – dueli

Naime, prvi takmičar predstavio se pesmam “Kako si majko, kako si oče” i “Bosno moja”, dok je druga odabrala “1003” i “Vidim nas sad”, a na kraju duela rezultat je bio 6:6, ali su u poslednjem trenutku Dragan Stojković i Jelena Karleuša povukli glas.

– Imam pravo da povučem glas i ne može niko na mene da utiče – rekao je Bosanac, zapevao “Bosno moja”, pa dodao da je curica bila odlična.

– Pošto je Bosanac povukao glas i ja sam, jer ne može kandidat broj jedan da bude bolji od drugog. Ona zaslužuje da ima bar jedan glas više ili da imaju isti broj glas – smatra JK.

Bosanac je objasnio da se u “Zvezdama Granda” vrši opasna kalkulacija od strane Karleuše i objasnio da je povukao glas upravo zbog nje, dok je Viki dodala da Jelena sabotira njene takmičare.

On je još dodao da je Jelena to uradila zbog društvenih mreža i zato što je od strane njegovih fanova okarakterisana kao “seljanka”.

– Ja na društvenim mrežama pratim sve i oni su rekli: Jaoj seljanke, za šta glasa, i ona se povuče – objasnio je čuveni kompozitor, što je nasmejalo sve u studiju.

   

Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,