Valentina Rubin i Nela Dobrojević – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli


i – (19. 12.) – četrdeset šesta emisija – dueli

Prva takmičarka predstavila se hitovima “Žena od sultana” i “Pazi se”, a druga “Ja za ljubav neću moliti” i “Mili moj”. Ipak, to nije bilo dovoljno za žiri, pa je rezultat bio 3:2 za Nelu.

– Valentina, kako bre ovoliko falša? Katastrofa, zašto? Ovo je fenomen, jer si u prvom krugu bila dobra, a sad jako loša – prokomentarisala je zbunjeno Marija Šerifović i dodala je šteta jer je im je muziki program bio odličan.

Isto mišljenje delio je Đorđe David koji i dalje nije kapirao šta se desilo jer su pesme bile po njihovoj meri, pa je mentorka rešila da pojasni.

– Sve je bilo namešteno i da zabaviš publiku u studiju i kraj malih ekrana, a ti si bila samo na 30 posto svoje snage. Žao mi je jer si prava kidalica – rekla je Jelena Karleuša za Valentinu.

Mentor druge tamičarke, Aleksandar Milić Mili objasnio je da je Nela bila sjajna na probi, ali da je trema učinila svoje.

– Obećala si mi da ćeš da razneseš sve včeras i da ćeš da se oslobodiš. Bio sam siguran da će to biti to – rekao je razočarano Mili, a Saša Popović poželeo im je sreću sledeće godine.

– Pa, pa – poručila im je Šerifovićeva dok su takmičarke odlazile sa scene.


Kategorije: Nove Zvezde granda, Takmičenje, Zvezde granda 2019-2020, Zvezde granda 2020-2021

Tagovi: , , , ,