Valentina Kuzmanović i Amina Šuman – (31. 10.) – četrdeseta emisija – dueli


i – (31. 10.) – četrdeseta emisija – dueli

Prva takmičarka odabrala je pesme “Loše vino” Zdravka Čolića i “Moli, moli” Jovane Nikolić, dok je druga predstavila numerama “Ako ikada” Aleksandre Radović i “Ne spominji ljubav” Marije Šerifović.

Na kraju duela rezultat je bio 6:3, a posebne pohvale dobila je prva kandidatkinja koja je dobila 6 glasova, dok je Amina dobila samo 3.

Ono što se žiriju posebno dopalo jeste izgled mlade Valentine koju je Viki uporedila sa Sarom Kej.

– Preslatka si i bila si večeras na visini zadatka – prokomentarisala je Miljkovićeva, dok je Popović konstatovao da je Valentina mnogo smršala i od buckaste devojčice postala prava devojka.

Njen izgled i pevanje pohvalio je i Džordž, dok je Jelena dodala da je ona surovi talenat i jedan od najboljih takmičara u ovoj sezoni. Ali imala je malu zamerku koja se tiče stajlinga.

– Ti si pevačka aždaja koja može svašta. Budi zverka u svakom smislu, a ne Sara Kej. Ne bih volela da budeš devojčica slatkica, već aždaja.

– Je l’ treba da bude napumpana, napućena? – pitala se Viki, ali joj je Jelena odgovorila da publiku ne interesuje smerni izgled i da pametna osoba će njene reči shvatiti na pravi način.

– Ovo nije Kolibri. Niko ne spori da je divna, ja govorim za dalje. Isključite ove zvukove iz kokošinjca- rekla je Karleuša aludirajući na Viki, dok se Marija nije mnogo obazirala, već je svojoj takmičarki poručila: Ja na tebe veoma računam.